Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Кризата извади хотел за 16 милиона евро

18.03.2010 Черноморски фар, Бургас, бр. 48, 10.03.10

Хотел в Созопол
Два месеца преди старта на сезона хотели, ваканционни селища, малки семейни бази по морето излязоха на тезгяха. Това показват многобройните оферти в сайта businessforsale.bg, които ежедневно набират скорост.

Кризата извади луксозен хотелски комплекс на първа линия на плажа до Созопол. Цената на бутиковия имот е близо 16 милиона евро. Но собствениците не са притеснени от космическата сума. В обявата изрично е казано, че “продажната цена на апартхотела е значително по-ниска от реалната стойност на имота”. Според тях в момента в този район няма подобна изгодна оферта на пазара.

Хотелът работи едва от юни 2007 г. Има обща застроена площ от 17 534 кв.м и площ на парцела от 9 429 кв.м. Имотът се състои от 130 напълно обзаведени луксозни апартамента с площ от 30 до 230 кв.м.

Друга интересна актуална оферта е за част от капитала на голям хотел в Поморие. Имотът се продава за 227 500 евро. Предложението е за пакет от акции, отговарящ на 5.92 % от регистрирания капитал на дружество. Ценните книжа са от тризвезден хотел, който е разположен в самия край на полуострова точно на плажа. Според собствениците му базата е утвърдена и с отлична репутация, с богати и дългогодишни традиции в предоставянето на качествени условия за почивка, както и на условия за рехабилитация и лечение с морска кал.

За продан е обявен и хотел "Несебър Роял Палас", който се намира в Стария град. Изграден е върху площ от 485 кв.м и има РЗП от 1800 кв.м. Цената му е 4 милиона евро. Десетки са обявите пък за малки семейни бази. Цените започват от 200 000 евро и задминават милион.

267 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 150 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.