Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Груминг салон за домашни любимци

Бутик за кучешки дрешки гр.София

Тип обява: Продава бизнес, Търговски марки
Местоположение: София
Категория бизнес: , домашни любимци , аксесоари и дрехи за кучета , груминг 
Цена: 6 500 €

Обща информация:

Представяме на Вашето внимание атрактивен , активно работещ и отлично позициониран бизнес за продажба!
От създаването си през 2014 година , компанията е намерила в лицето на почитателите на домашни любимци много верни клиенти . Основната дейност на фирмата е производство , дистрибуция и продажба на дребно на кучешки дрешки и аксесоари , предлага се груминг за домашни любимци, предимно кучета от малки и средни породи. Грижите за животните се полагат от опитни специалисти , които извършват спа процедури в специално помещение оборудвано с професионални груминг инструменти .
Бизнес дейноста си компанията осъществява в луксозен бутик в кв.Лозенец , обекта е регистриран като зоомагазин , което дава възможност за продажба на храни и всички видове зоо продукти.
Брандът е отлично познат в онлайн платформите за търговия , добрите му позиции го правят известен не само в България , което му дава изключителна възможност да излезе извън пределите на страната и да бъде успешен .
На новият собственик ще му бъде предоставена всичката информация и подкрепа за навлизане в бизнеса и за протичане на нормален работен процес.

Описание на бизнеса:

Бизнесът е локализиран в гр. София , кв.Лозенец , улица "Златовръх" в нова луксозна жилищна сграда на партерен етаж с хубаво озеленено пространство пред магазина с площ 42 кв.м.
Помещенията са две:
Голямо помещение , което включва рецепция/каса с бюро , стол ,шкаф за документи , щендери за кучешки дрехи , както и специални стенни закачалки за дрехи.
Груминг помещението е обзаведено с професионална висок клас вана , сешоар, маса , четки , гребени , стерилизатор , ножици , машинки , тример и гардероб за лични вещи.
Тоалетна и душ.
Магазинът , в който компанията извършва своята дейност е под наем с месечна наемна цена :800лв.

284 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.