Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Разработено заведение в центъра на София!

Атрактивна локация, лоялна клиентела, потенциал за развитие

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: София
Категория бизнес: , заведение , София , Витошка 
Цена: При запитване

Обща информация:

Заведението е разположено на изключително комуникативно място, буквално на метри от пешеходната зона на бул. Витоша. Предлага се селектирано и добре балансирано здравословно меню, включващо смутита, салати, сандвичи, десерти и др. Всички рецепти са разработени за заведението и са със специален подбор на продуктите.

Описание на бизнеса:

Работи от лятото на 2015 г. с постоянно нарастване на печалбата. Обектът е под наем, не се продава – предмет на продажба е бизнеса, с настоящ дългосрочен договор за наем.
Заведението е на 2 нива, като търговската част е на партера, уютна и декорирана с вкус. Кухнята е на втория етаж. С обща площ от 38 кв.м с опция за складово помещение на приземен етаж. Заведението има професионална вентилация и оборудване за поддържане на основната дейност.
В заведението работят 6-ма служители, които целодневно обслужват лоялната клиентела, както и добре развитата корпоративна ниша. За обема на поръчките допринасят и партньорите BGmenu и Foodpanda.
Цената е по договаряне и се образува при минимален коефициент от 2 по годишната печалба. Като в цената са включени всички разрешителни за дейността и оборудването на търговския обект.
Причина за продажбата е промяна в обстоятелствата на собствениците.
Допълнителна информация относно продажбата ще бъде предоставена на лична среща, която може да уговорите на посочените координати.

264 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 150 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.