Бизнес проекти за продажба или търсещи съдружие


През последните години бяха подготвени редица бизнес проекти във всички икономически сфери в България. Една част от тези проекти бяха осъществени, но много от тях не успяха да стартират и бяха замразени на определна начална фаза. Поради различни причини, най-вече свързани с липса на финансиране или пък заради влошената бизнес среда, дори бизнес проекти с потенциал и добра подготовка не успяха да видят бял свят.
Сега с BusinessForSale.BG тези проекти получават популярност и представяне пред нашата специализирана аудитория от бизнесмени, инвеститори и фондове в България и чужбина, които биха могли да осигурят ценна помощ и да дадат живот на най-перспективните начинания.
Ако желаете да оферирате ваш бизнес проект на нашите страници, моля не се колебайте да се свържете с нас. При желание от Ваша страна можем да подготвим професионална презентация на Вашия проект. По този начин той ще бъде представен достатъчно обосновано и с всички необходими подробности за да привлече вниманието на достатъчно много потенциални инвеститори.
В случай, че търсите подходящи бизнес проекти, в които да инвестирате, можете да разгледате базата от публикувани офрети в нашия сайт. Имайте предвид, че една немалка част от бизнес проектите на наши клиенти не се рекламират публично по желание на техните собственици. Ето защо, ако имате сериозен интерес, Ви препоръчваме да се свържете с нашия офис за неангажиращ разговор, на който бихме могли да Ви представим още атрактивни оферти за бизнес проекти.

2 оферти "Бизнес проекти"

Комплекс от еднофамилни къщи

Местоположение: близо до Габрово Цена: по договаряне

Затворен тип комплекс с къщи. Еднофамилни къщи в затворен комплекс, със стратегическо местоположение в непосредствена близост до два исторически и културни центъра на България - гр. Габрово /20км/ и гр. Велико Търново /35 км/.


повече
 
288 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.