Partners needed for a building project Design and furnishing for bars, restaurants and hotels
 

1-bedroom apartment for sale in Burgas

Offer type: Business for sale
Location: near
Business category: ,  
Price: 70 323 €

Business Description:

Всички жилища в затворения комплекс се продават напълно обзаведени - елегантност и комфорт във всяко студио или апартамент!

Вътрешният интериор на помещенията е специално подбран и съчетан, за да носи усещане за комфорт и спокойствие. Красиви френски прозорци, които да Ви осигурят достатъчно светлина и невероятна панорамна гледка. Обзавеждането е елегантно и модерно, с топли цветове от бежовата гама и екрю, които да допринасят за спокойствието и отмората на ума. Цялостната визия на комплекса залага на текстурата и цветовете на естествените материали. Потопете се и усетете навлизането на морето в инфраструктурата на комплекса и интериора на всяко помещение.
За максимално усещане за сливане с природата и усещане за спокойствие на ума, сме изградили и прекрасно водно огледало. Водата от него отразява изчистените линии на сградата, небето, пастелните цветове на естествения камък травертин, цветята и зеленината на комплекса. Заслушайте се в лекия ромон на водата от водното огледало и си подарете пълен релакс и усещане за връзка с природата.
"Diamond Beach" е не само красиво архитектурно решение, но и едновременно удобно място за живеене, а защо не и чудесна инвестиция. Стилът на сградата с модерни, изчистени линии е характерен за Средиземноморския архитектурен стил. Той допринася за приятната атмосфера в комплекса в унисон с природата и за по-високия стандарт на живот.

Сарафово е един от най-новите и бързо развиващи се квартали на град Бургас. В района има всичко необходимо за целогодишно живеене и приятен отдих:

подразделения на всички важни социални структури (поща, банка, училище, библиотека);

заведения за развлечения (ресторанти, кафенета, боулинг зала, клубове, дискотеки);

магазини, супермаркети, пазари за плодове и зеленчуци;

салони за красота, СПА център;

постоянна връзка с центъра на града (редовна градска автобусна линия, таксита);


За да поддържаме красивия облик на комплекса - озеленяване, почистване, облагородяване на затворения комплекс, почистване и поддържане на басейна, сауната, фитнеса, детския кът, зоните за отдих, пешеходните алеи, междублоковото пространство, паркинга и общите части на жилищните блокове, собствениците на жилища заплащат фиксирана в договор такса поддръжка. Таксата също включва жива охрана на обекта и видеонаблюдение, за да се чувствате в безопасност в собствения си имот.

971 offers for business in Bulgaria

Quick search

Advanced search

Top offers

Emberli Park Bar & Diner in Lozenets, on the Black Sea

Lozenets

Emberli Park Bar & Diner in Lozenets, on the Black Sea

Price: 65 000 €

Business property with strategic location

Silistra

Business property with strategic location

Price: 600 000 BGN. Negotiable

Completed complex of three family houses

Gabrovo

Completed complex of three family houses

Price: 480 000 €