Бизнес без начален капитал. Оферти за собствен бизнес без нужда от финансиране.

Възможно е да станете собственик и съдружник в печеливш бизнес дори и ако не разполагате с начален капитал, и без да правите първоначална инвестиция.
BusinessForSale.BG търси постоянно подобни възможности във всички икономически отрасли в България. Много опитни професионалисти, хора с талант и познания в определни сфери, нямат шанс да стартират собствен бизнес поради липсата на начален капитал. Използването на дългово финансиране е невъзможно за много кандидат-бизнесмени, поради затегнатите условия на банките, липса на история на фирмата, или достатъчно обезщетение.
Решение има, но само за хора, които разполагат с отличен професионален опит и контакти натрупани в предишната своя работа за други компании със сходна дейност. BusinessForSale.BG предлага добър избор от възможности за присъединяване към работещ или наскоро стартиран бизнес, за доказани професионалисти, които са готови да инвестират уменията, старанието и усърдния си труд, без нужда да осигуряват първоначални финансови средства. Особено търсени са доказани професионалисти за стартиращи бизнеси или такива, които са собственост на големи корпоративни групи или фондове с различна от въпросния бизнес основна дейност. Собствениците и създателите на такива компании са склонни да се разделят с определен процент от дяловете или печалбата, и да я предложат на топ-мениджъра, който поеме управлението и всекидневните ангажименти свързани с бизнеса.

В случай, че Вие желаете да откриете опитен професионалист, който да управлява Вашия бизнес и сте готови, при определени условия, да му осигурите съдружие в собствеността и/или печалбата, или пък предлагате възможност на хора, търсещи да стартират бизнес без капитал и да работят като част от Вашата организация, моля свържете се с нас сега!

Ако Вие сте доказан професионалист в определена сфера и търсите подобен бизнес, в който да се включите без начален капитал, моля свържете се с нас!

Ние можем да Ви помогнем!

1 оферта "Бизнес без капитал"

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Местоположение: в Лозенец Цена: По споразумение

В нов ваканционен комплекс на Южното Черноморие. Напълно оборудван център за красота и фризьорски салон, в новия ваканционен комплекс "Емберли", в курорта Лозенец, на Южното Черноморие търси купувач, наематели или парнтьор за съвместна експолоатация.
Комплексът "Емберли" е завършен в края на 2009 година и разполага със 116 апартамента и всички екстри.


повече
289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.