Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Продайте бизнес

Тук е мястото, където можете да се свържете с нас и да обявите Вашия бизнес за продажба или съдружие, както в нашия публично достъпен он-лайн каталог, така и в каталога с поверителни оферти, достъпен непублично и само за сериозни купувачи/инвеститори.
Моля да изпратите информация за контакт с Вас, както и подробности относно бизнеса, който желаете да обявите за продажба.
След получаването на Вашето запитване, консултант на BusinessForSale.BG ще се свърже с Вас за разговор и договаряне на всички детайли по офертата.
Моля, имайте предвид, че събираме първоначална регистрационна такса от 250 лв. без ДДС*, която покрива работата по оформянето на Вашата оферта на български и английски език, регистрацията й в нашата база данни, както и показването на рекламата в България и чужбина за периода на първата година. Ако след изтичането на първата година, все още желаете да продължите да рекламирате Вашия бизнес с нас, рекламната цена е 125 лв. без ДДС годишно.
Важно е да знаете, че потенциалните купувачи или заинтересовани от Вашия бизнес ще се свързват директно с Вас за допълнителна информация, договаряне на оглед или извършване на сделка и няма да ползвате нашите посреднически услуги.
Преди да започнем работа по Вашата продажба, ще се радваме да отговорим на всички въпроси, които имате.
ГАРАНТИРАМЕ ПЪЛНА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ!

*Оферти за продажба/съдружие на строителни проекти (стартирали или "замразени") или парцели с архитектурен проект, приемаме за реклама и търсене на купувач срещу първоначална регистрационна такса от 399 лв. без ДДС за първата година и по 199 лв. за следващите години. По-високата цена при този вид оферти се налага поради значително по-големия обем работа, нужен за оформянето на качествена презентация. За повече информация вижте тук.

 
289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.