Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Наемете бизнес

Ако желаете да намерите подходящ бизнес, който да наемете, тук можете да се свържете с нас и да обявите Вашия интерес при конкретно зададени от Вас параметри.
Моля да изпратите информация за контакт с Вас, както и подробности относно бизнеса, който желаете да наемете.
След получаването на Вашето запитване, консултант на BusinessForSale.BG ще се свърже с Вас за разговор и договаряне на всички детайли по Вашия интерес.
Моля, имайте предвид, че събираме първоначална регистрационна такса от 100 лв. без ДДС, която покрива работата по оформянето на Вашата оферта на български и английски език, регистрацията й в нашата база данни, както и показването на рекламата в България и чужбина за периода на първата година. Ако след изтичането на първата година, все още желаете да продължите да рекламирате Вашия интерес за наемане на определен вид бизнес с нас, рекламната цена е 50 лв. без ДДС годишно.
Важно е да знаете, че потенциалните наемодатели или заинтересовани от Вашето предложение ще се свързват директно с Вас за допълнителна информация, договраяне на оглед или извършване на наемна сделка и няма да ползвате нашите посреднически услуги.
Преди да започнем работа по Вашето запитване, ще се радваме да отговорим на всички въпроси, които имате.
ГАРАНТИРАМЕ ПЪЛНА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ!

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.