Франчайз фирми и предложения. Български и международни брандове предлагащи работа на франчайз принцип.
В тази секция имате възможност да разгледате предложения на водещи български и международни компании, предоставящи възможности за работа на франчйз принцип.
Франчайзът е подходяща форма за работа на фирми, които желаят да получат преимуществото на големия, добре познат бранд на пазара, без да е нужно да се налагат сред конкурентите си. Типично за работата на франайз принцип е задължителното спазване на редица правила и начини на работа наложени от франчайзодателя. Франчайзополучателите обикновено заплащат определена твърда сума за покупка на франчайза или процент от реализирания оборот, или печалба. Най-често е нужно франчайзополучателят да разполага със собствен капитал за стартиране на своя бизнес на франчайз принцип и сам да инвестира в необходимите средства са извършване на бизнеса.
Много от известните международни брандове са вече в България и работят именно под формата на франчайз мрежа. Други популярни на световно равнище компании желаят да влязат в нашата страна чрез продажбата на "мастър-франчайз" и търсят такъв партньор, който желае да се ангажира с инвестиция в ексклузивните права да продава техния франчайз и нас. Голям брой успешни български компании също започнаха да изграждат свои франчайз мрежи.
Запознайте се с актуалните оферти на българските и чуждестранни франчайзодатели, търсещи нови франчайз-партньори.

• Пропърти Мениджмънт БГ: водеща компания в областта на управлението на имоти и отдаването под наем на дългосрочен или краткосрочен хотелски принцип, създадена през 2004 година. През изтеклите години компанията изминава дълъг път на развитие и успява да създаде ефективно работеща система и ноу-хау за управление и отдаване под наем на апартаменти, вили и цели ваканционни селища. Отличните партньорски отношения с над 300 международни и български туроператори и добрата познаваемост на бранда „ApartmentsBulgaria.com” са в основата на успеха на компанията.

Компанията стартира своята франчайз програма през 2006 година и днес има 15 франчайз партньори в цялата страна. Разработената от Пропърти Мениджмънт ERP-система за управление и отчетност на подопечните обекти - RAS (Reservation & Accountancy System) е основно преимущество на компанията. RAS дава отлични възможности за организиране на резервации, управление и отчетност на всеки един имот, обслужван от компанията. Обособените отдели в Централата на компанията, правят възможно гладкото функциониране на управляваните от нея и нейните франчайз партньори обекти.

Така създадената от Пропърти Мениджмънт корпоративна инфраструктура и ефективно ноу-хау за работа дават възможност на компанията да развива целия си бизнес на основата на франчайз принцип с множество партньори, опериращи във всички курорти на страната и в големите градове.

Франчайз партньорите и техните обекти са финансово и юридически самостоятелни, но оперират под търговските марки “Пропърти Мениджмънт БГ” и „ApartmentsBulgaria.Com”. В същото време изградената групова структура им дава възможност да спестяват много усилия и средства за управление, обучение, реклама, маркетинг и отношения с партньори, резервационни дейности и много други.

“Пропърти Мениджмънт БГ” е заинтересована от франчайз партньорство във всички градове и курорти в България. Средният срок за възвръщане на инвестицията на франчайзополучателите на компанията е една година.

Франчайз партньорът или негов управител задължително трябва да има подходящо образование, опит в сфера близка на управлението на имоти, писмен и говорим английски език и наличие на собствен начален капитал за стартиране на бизнеса.

Компанията предлага пълно обучение и тренинг, на които партньорът и неговите служители получават цялата необходима квалификация как да работя и развиват бизнеса си.

Пропърти Мениджмънт осигурява изготвяне на рекламите на партньора, както и реклама на национално ниво, пълна подкрепа по договарянето на цени и отстъпки за основните медии, с които има договорни отношения и контакти.

Едно от най-големите предимства на бизнеса с управление на имоти е, че е сигурен, планируем бизнес, който трудно се поддава на срив на пазара или други негативни явления.

“Пропърти Мениджмънт БГ” има водеща позиция на този пазар, собствено ноу-хау и опит, който я правят най-добрия избор за човек решил да се занимава с този бизнес. Компанията води конкурентите си по брой на управляваните обекти и е предпочитан партньор за клиентите във всяка точка на страната.

• ЛУКС ИМОТИ: Национална агенция за луксозни недвижими имоти в България и чужбина. Компанията работи единствено в луксозния сегмент на пазара и обслужва клиентите си по начин и стандарти, които отговарят на най-добрата световна практика.

• Еврофутбол: Първата частна букмейкърска къща в България. Компанията е с 15 годишен опит в провеждането на залози върху резултати от спортни състезания. Еврофутбол непрекъснато усъвършенства игрите, които предлага.

• Лукоил: Един от пазарните лидери в търговията и дистрибуцията на висококачествени горива и разполага с модерна верига от бензиностанции в цялата страна. Компанията предлага на своите клиенти висококачествени продукти, отлично обслужване и комфорт.

• Sport Depot: Дейността на фирмата е концентрирана в областта на вноса и търговията със спортни стоки: спортни дрехи и спортни обувки, ски облекла, ски и сноуборди, фитнес оборудване, спортни аксесоари, туристически и къмпинг стоки, велосипеди, бадминтон и тенис на корт, солариуми, сауни, оборудване за тенис на маса.

• Fornetti: Производство и пласмент на хранителни продукти за бързо хранене.

• Hertz: Kомпания е лидер в областта на локалните наеми на автомобили както в краткосрочен, така и в дългосрочен план - резултат от интензивна инвестиционна приграма, високо качество на предлаганите услуги, отлично обучен пресонал, перфектно поддържан автомобилен парк и не на последно място - силното международно присъствие на Hertz.

• Kontrax: Група от фирми, специализирани в системна интеграция, дистрибуция, инженеринг, аутсорсинг, развоен софтуер, доставка на Internet, PR и реклама, конгресен туризъм, транспортни услуги и производство.

• Helen Doron schools of English: Мрежа от учебни заведения за интензивно изучаване на английски език. За повече и по-подробна информация, бихте могли да посетите интернет страницата на организацията.

0 оферти "Франчайз предложения"

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.