Патенти, лицензи, технологии и ноу-хау

Категорията събира оферти за различни патенти, лицензи и технологии предложени за продажба или под наем. Те са предназначени за различни отрасли на икономиката - производство, услуги, IT, селско стопанство и много други. Техните собственици са както български специалисти, така и чуждестранни компании търсещи клиенти за своите разработки у нас.

В редица случаи се налага различни сектори от индустрията да ползват готови технологии с цел оптимизация и повишаване на производителността. Много от иновациите в бизнеса се доставят именно чрез закупуване на нови патенти и технологични разработки.

В случай, че търсите определена разработка или специално решение за Вашия конкретен случай, също можете да обявите подробностите при нас. Ние ще имаме грижата да рекламираме вашето търсене с цел намиране на подходяща технология или специалист, който да натоварите с поръчката.

Ако притежавате собствен патент, лиценз или технология и желаете да намерите купувачи чрез BusinessForSale.BG, можете да ни ИЗПРАТИТЕ ВАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ТУК.

2 оферти "Патенти и лицензи"

Дружество с концесионни договори

Местоположение: близо до Бобошево Цена: По договаряне

Работещо дружество със сключени договори за експлоатация на находища за инертни материали. Функциониращо дружество със сключени концесионни договори и изградена инсталация за производство на инертни материали.


повече
289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.