Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Разработен ресторантски бизнес за продажба в известен морски хотел

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: Лозенец
Категория бизнес: , заведение , bar & dinner , бар , ресторант , клуб , ресторантски бизнес , ресторантьорство 
Цена: 65 000 €

Обща информация:

Emberli Park Bar & Dinner

Emberli Park Bar & Dinner е основното и единствено заведение към елитния ваканционен апартаментен комплекс в морския курорт Лозенец, наречен "Emberli". Комплексът е един от най-добрите в целия курорт и се радва на широка известност сред заможни клиенти-летовници от София и големите градове в България, както и от много собственици на апартаменти от Русия и Полша, които обитават през лятото собствените си ваканционни жилища в този комплекс. Модерен, функционален и замислен до най-малката подробност, комплексът разполага с общо 116 апартамента, в които могат да отседнат до около 400 души едноврменно. Всички екстри, присъщи на луксозен апартаментен хотел 4 звезди, са на разположение на всички туристи (летовници) и собственици на жилища. Създадена е отлично работеща система за поддръжка и управление на комплекса, както и масиран туристически маркетинг сред заможни клиенти от България и чужбина, тъй-като комплексът е част от франчайз-мрежата на Property Management BG и член на веригата апартаментни хотели на ApartmentsBulgaria.com. В резултат на добрата оптимизация, реклама и чудесно сработен екип на място, в комбинация с принадлежността си към една от най-успешните български хотелски вериги, "Емберли" генерира висока заетост още от първия си сезон на работа и добра възвръщаемост на собствениците на бизнеса, дори в сегашните времена на световна икономическа криза.
Вижте повече информация за ваканционния комплекс "Емберли".
Вижте видео-филм за ваканционния комплекс "Емберли".

Описание на бизнеса:

• Продажба на заведението и правото за безсрочно ползване на обслужваните от него зони на цена от 65 000 Евро без ДДС. Купувачът следва сам да организира управлението и дейността на бизнеса, имайки предвид условията, поставени от управляващата компания (вижте по-долу).

Emberli Park Bar & Dinner не е просто заведение за хранене и напитки. Това е цялостно разработен бизнес, с няколко функционално обособени зони за обслужване на клиентите в най-важните точки на комплекса, а именно:
• Стилен ресторант "Emberli Park Bar & Dinner", с вътрешна (закрита част) и тераси на открито, предлагащ елегантна селекция от специалитети, вина, леки летни храни и богат избор от екзотични коктейли. Менюто е специално подбрано от опитния управител на ресторанта (доказан професионалист с дългогодишен опит в ресторантския бизнес) за да осигури една едновременно изискана насоченост, в комбинация с наистина вкусни ястия, които са добре подбрани, съобразно предпочитанията на различните националности клиенти на заведението. Заведението привлича клиенти за закуска, обяд и особено на вечеря, когато тук идват клиенти и от други хотели наоколо.
Общата площ на ресторанта и прилeжащата му тераса е 239.46 кв.м.
• Пуул-бар (около басейна), който е така замислен и изпълнен, че обслужва от едната си страна клиенти на бар столчета и едновременно с това клиенти, консумиращи диркетно седнали на столчета в самия басейн.
• Покрита с балдахини Lounge-зона в двора на комплекса, в съседство за басейна и шезлонгите, където клиентите могат да сядат и консумират храни и напитки на удобните меки кресла и диванчета с ниски масички. Тази зона е любима за плажуващие около басейна в следобедните часове, когато палещото лятно слънце предразполага към разхладителни коктейли под сенчестите балдахини.
• Шезлонгите около басейна. Нашите сервитьори обслужват и клиентите, които плажуват на шезлонгите около басейна, поднасяйки им напитки и храни на малките масички, разположени до всеки шезлонг.
• Relax-зона в чудесено озеленената градина зад хотела, с хамаци и ниска градинска мебел, в съседство с рекичка и горичка от вековни дървета, опасани с лиани и бръшлян. Желаното място за почивка на хладно с книга в ръка, през целия ден.
• Лоби зона с ниска мебел в съсдество с рецепцията на хотела. Клиентите обичат да ползват нашето приятно лоби за сутрешно кафе, ползване на интернет или преглеждане на пресата. Това е едно от най-предпочитаните места в хотела, където клиентите консумират питиета и леки храни.
• Room-service по апартаментите. Всеки турист или собственик, отседнал в своя апартамент може да поръча напитки или ястия от специално меню.

Всяка една от зоните има удобства и възможности, създадени за клиентие за да могат да консумират храна и напитки в приятна и отпускаща обстановка, което от своя страна гарантира максимално удовлетворение и постигане на основните цели на едно добро заведение.
Цените в менюто са подходящо балансирани и отразяват качеството на предлаганите ястия и напитки, както и отговарят на стандарта на лукс в заведението и самия комплекс.
Кухнята на ресторанта е оборудвана с качествена нова техника от водеща българска фирма за професионално ресторантско оборудване. Повечето от мебелите са произвдени по поръчка.
Бизнесът е разработен и се управлява от професионален ресторантски управител с дългогодишен опит в ресторантьорството, който персонално контролира целия работен процес и всички звена на бизнеса. Компромиси с качеството на предлаганите храни и напитки не се допускат. Всяко зареждане с продукти се извършва лично от нашия управител и се подбират само най-качествените артикули.
Дизайнът на ресторанта е направен от известния софийски интериорен дизайнер Nikki Candelero.

Перспективите пред този бизнес са отлични предвид неговите качествени характеристики:
• Добра функционалност на пространствата;
• Стилен интериор и обзавеждане, по предварително изработен дизайн;
• Голям капацитет на комплекса (116 апартамента и около 400 легла);
• Локация в един от най-успешните модерни ваканционни комплекси в курорта Лозенец, който привлича заможни клиенти, най-вече от България и Русия;
• Разбработен бизнес;
• Популярност на зведението в курорта, сред летовниците, които редовно отсядат в Лозенец;
• Качествено професионално оборудване и обзавеждане;
• Лозенец е специално място на българското Черноморие. Курорт, предпочитан от заможни и активни млади хора с добри професии - идеалната клиентела за един отговорен ресторантьор, чийто усилия за качествено обслужване ще бъдат възнаградени;
• Изгодна цена, която ще даде възможност на купувача да придобие разботен и перспективен бизнес, чийто качества превъзхождат многократно предложената цена;

Обект на продажба ще бъдат:
• Недвижим имот - ресторант с кухня и вътрешна зона
• Пълното оборудване на кухнята, заедно с цялата посуда
• Цялостното обзавеждане (мебели) на всички зони, обслужвани от ресторанта
• Търговската марка "Emberli Park Bar & Dinner"
• Ексклузивен договор за обслужване на клиентите на ваканционен комплекс "Емберли" и недопускане на други заведения в границите на комплекса. Договорът за това ще бъде на практика безсрочен.;
• Ексклузивен договор за разполагане на зоните на обслужване върху земята на комплекса, която е собственост на строителния предприемач. Договорът за това ще бъде на практика безсрочен.

Възможни са следните опции за придобиване на целия бизнес на Emberli Park Bar & Dinner във ваканционния комплекс "Емберли", с. Лозенец на Южното Черноморие:

• Продажба на заведението и правото за безсрочно ползване на обслужваните от него зони на цена от 190 000 Евро без ДДС. Цената е без коментар. Купувачът следва сам да организира управлението и дейността на бизнеса, имайки предвид условията, поставени от управляващата компания (вижте по-долу).

ВАЖНИ УСЛОВИЯ! Купувачът на бизнеса след ва да бъде наясно със следните важни условия, поставени от управляващото комплекса дружество "Емберли Мениджмънт" ООД, които трябва да потвърди, че приема в писмен вид, преди да придобие собствеността и правото да упражнява дейността на Emberli Park Bar & Dinner:
• Да има предвид, че заведението и обслужваните от него зони са неразделна част от цялостния бизнес на ваканционния комплекс "Емберли", поради което следва да работи в синхрон с поетата от комплекса политика по привличане на по-заможни клиенти от България и чужбина. Менюто и цените следва да бъдат съобразени с тази клиентела;
• Завдението се намира в границите на ваканционния комплекс, поради което следва да се спазват разпоредбите на общото събрание за ненарушаване на спокойствието и съня на летуващите в комплекса;
• Купувачът следва да направи необходимото за да привлече такъв обслужващ екип, който да осигури порофесионално обслужване и да гарантира, че клиентите ще останат доволни от цялостния си престой в комплекса;
• Да бъдат гарантирани конкурентни цени за изхранване на туристи, които са си предплатили за закуска и обяд/вечеря към целия пакет на своят почивка. Някои от нашите туроператори предлагат пакети за почивки в "Емберли", в които освен нощувките, клиентите заплащат и изхранването си.
• Сериозните купувачи ще бъдат поканени на интервю, както и помолени да предоставят информация за себе си, техния бизнес и опит, с цел управляващото комплекса дружество да се убеди в тяхната професионална готовност и умения да управляват този бизнес. Изключение ще бъде направено само за инвеститори, които желаят да придобият бизнеса с опцията да го върнат за управление на досегашния му екип срещу годишен наем (вижте по-горе условията по обратно наемане).

Възможни са и промени в първоначално замислената концепция на заведението, неговата насоченост и меню в случай, че купувачът изтъкне и защити сериозни доводи за това.
Заведението може да разчита на гарантирана клиентела сред туристите и собствениците, отседнали в комплекса през целия сезон. Курортът Лозенец има славата на едно от най-добрите места за отдих по южното Черноморие и е любимо място на заможни софиянци и туристи от големите градове в България. Известен е с емблематичните си заведения и добър нощен живот, поради което тук съществува голям потенциал за развитие на успешни заведения, особено с концепцията "Bar & Dinner".
Инвеститорът е професионалист в строителното предприемачество и управлението на ваканционни комплекси и желае да даде възможност на подходящ човек или компания да постигне най-доброто възможно развитие в дългосрочен план за своето заведение. Пълна подкрепа на купувача ще бъде осигурена от управляващото дружество и строителния предприемач.
Вижте още подробности за ваканциоен комплекс "Емберли" тук.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.