Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Готов комплекс от три еднофамилни къщи

Супер луксозни мезонети със собствени парцели

Тип обява: Продава бизнес, Строителни проекти, Сгради за бизнес
Местоположение: Габрово
Категория бизнес: , къща , мезонет , лукс , гараж , парцел , комплекс 
Цена: 480 000 €

Обща информация:

Комплексът се намира накрая на град Габрово, в атрактивен квартал с надморска височина от 430 метра. Благодарение на амфитеатралното разположение на терена, комплексът се радва на уникална панорама към Стара планина и предлага спокойна среда и отличен климат. Комплексът се намира на 100 метра от последна тролейбусна и автобусна спирка за центъра на града и на около 20 км. от тук е разположен ски център „Узана”.

Описание на бизнеса:

Комплексът се състои от три еднофамилни къщи, като всяка от тях представлява мезонет на три етажа. Всяка една от къщите е разположена в отделен парцел от около 500 кв.м, като имат самостоятелни входове, както отделни разрешителни за строеж. Заградени с бетонни стени и парапети, къщите разполагат по отделно с жилищна площ от 263 кв.м, като се предлагат с гаражи. Градината е стъпаловидно оформена за насаждането на цветя и дървета.

Трите луксозни мезонета се причисляват към категория седем звезди и се радват на отлична архитектура и дизайн в средиземноморски стил, допълнени от алпийски покриви и големи дъгообразни тераси. Построени са на четири нива, както следва: сутерен, първи, втори и трети етаж. Разполагат с котелно помещение и складове, хол с трапезария и кухня, тоалетна за гости, четири големи спални и една спалня за гости, баня с тоалетна, офис, складове и гараж.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.