Купува бизнес. Обяви от купувачи на бизнеси.Разполагаме с богата база данни от наши клиенти, които търсят да придобият бизнес в България. Множество инвеститори, както и утвърдени компании от България и чужбина ползват нашите услуги за да намерят подходящ бизнес или компания за покупка, в съответствие със своите стратегически планове. Нашите клиенти търсят за покупка както работещи и добре установени на пазара компании, но също и такива бизнеси, които се прекратили временно своята дейност или пък работят на загуба.

Основна наша задача е да срещнем продавачи и купувачи на бизнеси. Ако имате желание да осъществите продажба на своя бизнес, строителен проект, изобретение, патент или търговска марка, или пък търсите съдружие/съфинансиране, можете да се свържете с нашия офис и разговарят с наш консултант. Ние препоръчваме да ползвате услугите на нашата компания по намирането на купувач на вашия бизнес. Това може да стане както с реална реклама на вашия бизнес за продажба в България и в чужбина, така и само с присъствие в нашата база данни, която предоставяме единствено при запитване от страна на сериозни купувачи.

Юристите и финансовите консултанти на нашата компания ще се погрижат вашите права да бъдат максимално защитени при сделката.

BusinessForSale.BG може да ви осигури цялостни решения по продажбата на вашия бизнес или намирането на съдружие/съфинансиране.

Вижте предаване за покупко-продажбата на бизнеси по TV 7 с наше участие

Купувам заведение
27.01.2011

Купувам заведение

Търся заведеие за закупуване в гр. София с цел инвестиция - може да е с наематели.

повече
Купувам Бизнес
24.01.2011

Купувам Бизнес

Купувам счетоводна кантора в Пловдив, или клиентите/част от клиентите.

повече
289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.