Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

За нас

BusinessForSale.BG™ е консултантска организация, работеща в сферата бизнес сливания, изкупувания и придобивания и е собственост на "Суприммо" АД. Ние сме част от корпоративната група на водещата посредническа компания за недвижимо имущество и инвестиции SUPER ИМОТИ.

Присъстващи активно на пазара от 2002 година, ние натрупахме значителен опит в посредническите услуги, маркетинга и продажбите на скъпоструващи активи и инвестиционни продукти, приключването на големи сделки. Като част от широкообхватната структура на SUPER ИМОТИ ние можем да разчитаме на солидна бизнес основа, създавана дълги години от всички членове на групата, предоставяща ни мощни инструменти за реклама, маркетинг и мениджмънт.
Ценните контакти натрупани в резултат на упорита работа и множество успешно приключени сделки са гаранция за успеха на нашите клиенти, които разчитат да намерим партньор или купувач за техния бизнес.
В нашата организация работят талантливи професионалисти в областта на правото, финансите и бизнес мениджмънта, които могат да изготвят реален и безпристрастен анализ на състоянието на всяка една компания или бизнес, към който наш клиент има интерес за придобиване. Нашите опитни специалисти могат да работят и за Вашия успех в бизнеса, така както дълги години работиха за нашия собствен, довеждайки до водещи позиции в отраслите си компаниите от нашата корпоративна група.

Настоящите трудни условия на бизнес средата и Световната икономическа криза принуждават играчите на пазара да бъдат все по-гъвкави, да търсят нови възможности, да променят бизнес модела си. Свидетели сме на дълбоки промени, които завинаги ще променят поведението на потребителите и въобще начина, по-който се прави бизнес. Пред повечето компании стоят нови предизвикателства, на които те трябва да отговорят адекватно. Кризата носи и нови възможности за предприемчиви инвеститори с възможности, които ще спечелят от понижените цени на много ценни активи и компании с утвърдено име и добро присъствие на пазара.

Свържете се нас! Ние можем да Ви помогнем!

Вижте още: "Нашата мисия", "Нашите услуги", "Защо да изберете нас?", "Медиите за нас"

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.