Изобретения, нови технологии и научни разработки за продажба, търсещи финансиране и предлагащи съдружие.BusinessForSale.BG протяга ръка на български изобретатели, учени и инженери разработващи или успешно приключили свои авторски изобретения, нови технологии или други открития. Ние можем да Ви помогнем да намерите инвеститор или партньор, който да Ви подкрепи най-вече финансово за да реализирате Вашия продукт и да го превърнете в печелившо начинание. Освен с реклама и активна популяризация Вие можете да разчитате и на множество допълнителни услуги, които можем да Ви предоставим с цел подписване на изгоден договор, защита на Вашите права и провеждане на преговори с потенциални инвеститори или купувачи.
На всички инвеститори, които търсят нови начинания с добра перспектива за печалба, бихме препоръчали да посещават нашия сайт и редовно да резглеждат тази секция за "Изобретения, нови технологии и научни разработки".
Много от печелившите бизнеси по света са резултата от добрата симбиоза между откриватели и инвеститори. Иновациите са един от пътищата за успешен бизнес в днешния конкурентен свят. Ще се радваме да консултираме всички хора или бизнес-организации, които имате интерес от подпомагане на български учени и изобретатели.

Вижте предаване за бизнес идеите по TV 7 с наше участие

0 оферти "Изобретения и иновации"

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.