Луксозен СПА център с добро местоположение

Спа и спортен център

Тип обява: Бизнес под наем
Местоположение: Пловдив
Категория бизнес: , спа , спорт , пловдив 
Цена: 1 000 €

Обща информация:

Имотът е с обща използваема площ от 130 кв. м и се намира в в нова сграда, в близост до центъра на град Пловдив.

Описание на бизнеса:

Предлагаме на Вашето внимание този модерен СПА център разположен в нова сграда, в близост до центъра на град Пловдив. Обектът се отличава с много добра локация, модерна архитектурна визия и функционално разпределение. В Пловдив и региона съществуват добре развита туристическа инфраструктура и кадрови потенциал, които успешно се справят с високите изисквания на съвременния туризъм.

Имотът е с обща жилищна площ 130 кв. м., като от своя страна, той включва сервизно помещение, маникюр, педикюр, козметика, рецепция с чакалня, масаж, съблекални, пет душ кабини, мъжка и дамска тоалетна, парна бяна, ниша и басейн. Стените на всички помещение са с силикатен латекс, подът е покрит с Италиански гранитогрес, а прозорците са с дървен стъклопакет. Допълнителен плюс е наличието на два климатика в имота. Има изградена специална филтрираша система за басейна и парната баня, като тя е поставена в отделна стая (сервизно помещение). Банята и тоалетната са изцяло завършени с фаянс и теракота.

Имотът е в отлично състояние. Свързан е с кабелна телевизия, интернет, телефон и охранителна система.

Районът се слави с отлична локация за развитието на вашия бизнес. В близост до имота се намира центъра на града, както и много супер маркети, заведения, новопостроени жилищни сгради и търговски центрове, както и Стария град на Пловдив. Старият Пловдив е уникален културен център от археологически обекти, музеи и галерии, старинни сгради, действащи храмове, уютни кафенета и ресторанти, учебни сгради, живописни калдъръмени улици.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.