Оборудван автосервиз в централната част

Автосервиз в кв. „Акации”

Тип обява: Бизнес под наем
Местоположение: Бургас
Категория бизнес: , автосервиз , автокъща 
Цена: 1 500 €

Обща информация:

Функциониращ автосервиз под наем, свързана с електричество и ВиК инсталации, както и интернет. Състои се от два етажа - на първи етаж е разположен автосервиза с монтирани повдигащи системи, склад, мокри помещения, стая за отдих и офис. Вторият етаж се състои от 6 стаи и две мокри помещения, които са само на тухла. Имотът разполага и с дворно място. Има възможност да се обособят отделни входове, отделяйки жилищна част и автосерзиз или автосервиз и офисна част.

Обзавеждането и оборудването са предоставени на наемателя. По отношение на втория етаж наемодателят е готов да отстъпи няколко наема за завършването на стаите.

Описание на бизнеса:

Локацията в централната част на промишлената зона на град Бургас създава условия за успешно реализиране на няколко типове бизнес, от които е и авторемонтната дейност. Булевардът осигурява бърз достъп до централната част на града, а близостта на Околовръстен път улеснява връзката с останалите бизнес райони. В квартал „Акациите” застрояването е предимно с нови модерни сгради от смесен тип, а в близост до автосервиза е разположена бензиностанция, което е преимущесто по отношение на рекламата. Удобните спирки на градски транспорт разположени в близост до сервиза, предоставят на клиентите възможност да достигнат до различни точки на града, възползвайки се от времето, за което ще бъде отремонтиран техният автомобил.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.