Снек-бар на бул. Владислав Варненчик

Ресторант / Бар под наем в Варна

Тип обява: Бизнес под наем
Местоположение: близо до Варна
Категория бизнес: , бар , клуб , кафене , кафе , под наем 
Цена: 1 500 €

Обща информация:

Помещение за снек-бар с площ от 110 кв. м, от които 24 кв. м. са предвидени за кухненски помещения. На тази площ биха могли да се разположат до 50 седящи места, разрешени при категоризацията на обекта.

Описание на бизнеса:

Бългериан Пропертис ви предлага помещение с предназначение за ползване на снек-бар, разположено на един от най-оживените и предпочитани за разполагане на търговска площ булеварди, а именно бул. Владислав Варненчик. Допълнително предимство на местоположението на имота е и непосредствената близост до средно образователно училище с голям брой ученици, които са потенциални клиенти на едно бъдещо заведение.

На площ от 110 кв. м., от които 24 кв. м. са предвидени за кухненски помещения, биха могли да се разположат около 50 седящи места, тъй като предишния наемател при категоризацията на обекта е получил разрешение точно за такъв брой клиенти.

Помещението разполага и с една тоалетна за клиенти, но съществува възможност и за изграждане на втора. Състоянието на имота е прилично, но със сигурност е необходим козметичен ремонт в съответствие с вижданията на новия наемател, като разходите са за негова сметка и няма да бъдат приспадани от наемната цена, но пък ще бъде осигурен гратисен период за извършването му.

Пред самия имот съществува възможност за ползване на външни седящи места, в оформено за целта пространство, за което се заплаща тротоарно право към съответното кметство, но като цяло получаването на разрешение е вече обсъдено и договорено с отговорните затова лица. Допълнително пространство за разполагане на външни седящи места е и прилежащото дворно място към заведението с площ около 100 кв. м.

Помещението е необорудвано и необзаведено. За да заработи, като заведение е необходимо потенциалният клиент да си предвиди мебелировка и техническо оборудване (кухненско и барово оборудване, климатици и др.).

Резервация на имота
Този имот може да бъде резервиран със заплащане на 50% от наемната цена, като депозит, който след подписване на договор за наем се усвоява от агенцията, като възнаграждение по сделката.

В момента на подписване на договор за наем се заплащат първи дължим месечен наем, както и гаранционен депозит в пълния размер на наема, който остава на съхранение при наемодателя за целия срок на договора, но се възстановява след изтичането му или се прихваща срещу дължими суми.




289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.