Проект за хотелски комплекс

Одобрен проект за хотелски комплекс

Тип обява: Строителни проекти, Парцели за бизнес
Местоположение: Тетевен
Категория бизнес: , проект , хотел , строителен проект 
Цена: 358 000 €

Обща информация:

Комплексът се състои от две сгради, между, които се намират: открит басейн, детски площадки и външен бар. В едната сграда са разположени магазини, банка, офиси, апартаменти (Тази част е вече изградена). За втората, която е обект е на тази оферта, има Парцел от около 4000 м2 с одобрен проект за хотелски комплекс.

Описание на бизнеса:

Парцелът се намира на около 500 м от центъра на гр. Тетевен на търговската улица. Парцела е захранен с ток и вода. Има строително разрешение за построяване на хотелски комплекс. Идейният проект е за сграда на 4 етажа - последните два са хотелски стаи, за около 60 места, а на долните два са: ресторант - механа, ресторант – бар, нощен бар, конферентна зала, спа център, сауна и фитнес, боулинг, фризьорски салон, зъболекарски кабинет и подземен паркинг. В близост е разположен и панорамен бар Максим.

Възможно е мястото да се използва и за голям магазин или магазин от търговска верига от типа РЛЮСЛ.

Община Тетевен се намира в Ловешка област, на 120 км от София (около 1 час по магистрала Хемус). Населението на общината е около 25 хил. души, а на гр. Тетевен - около 12 хил. души. Територията на общината е разположена в красивата долина на река Вит. Надморската височина варира от 340 до 2100 м, а в гр. Тетевен е 415 м. Обграден с венец от върхове - Трескавец, Острич, Червен, Кон, Хайдушка поляна, Петрахиля, Тетевен е един от най-живописните български градове.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.