Проект за вилно селище

Одобрен проект за вилно селище в живописен район

Тип обява: Строителни проекти, Парцели за бизнес
Местоположение: близо до Тетевен
Категория бизнес: , проект , строителен проект , вилно селище 
Цена: 410 000 €

Обща информация:

Проекта е съчетание от старите балкански традиции и съвременни решения.

Описание на бизнеса:

Проект за вилно селище в района на с. Български извор/на един час път от София/ на площ от около 7 декара. Има строително разрешение за 8 къщи. Комплекса се състои от четири еднофамилни къщи с прилежащи парцели, земя в порядъка 400 - 500 м2 и четири къщи ансамблово решени слепени една до друга. До момента са построени 4 къщи. В центъра на комплекса ще бъде изграден басейн и барбекю с кът за деца за ползване от всички собственици. Към всяка къща е предвидено място за паркиране на автомобил. Къщите са масивно строителство, с цялостна изолация дограмата е с профилина SHUCO - Германия, стъклопакет б + к, покривни керемиди и отводнителна система на BRAMAC - Германия. Къщите се предлагат изцяло обзаведени, като клиента има право да избира три варианта на обзавеждането с над 30 цветови решения.

От комплекса до магистрала Хемус при Джурово се пътува около 15 мин., а от там до София за около 35 мин. От комплекса до гр. Тетевен разстоянието е около 15 км, а до курортното селище Рибарица около 30 км. Комплекса граничи от север и запад с река, а от юг и изток горски масив. До комплекса се стига по асфалтиран път и се намира на около 500 м от центъра на с. Голям Извор.

Община Тетевен се намира в Ловешка област, на 120 км от София (около 1 час по магистрала Хемус). Населението на общината е около 25 хил. души, а на гр. Тетевен - около 12 хил. души. Територията на общината е разположена в красивата долина на река Вит. Надморската височина варира от 340 до 2100 м, а в гр. Тетевен е 415 м. Обграден с венец от върхове - Трескавец, Острич, Червен, Кон, Хайдушка поляна, Петрахиля, Тетевен е един от най-живописните български градове.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.