Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Автомивки

Разгледайте нашите оферти за продажба на автомивки или обекти свързани с миенето на автомобили, камиони, лекотоварни и тежкотоварни, автобуси, бусове и други видове транспортни машини.

Препоръчваме ви да се абонирате и да получвате по e-mail нашите най-нови оферти свързани с оферирани за продажба автомивки в България.

В случай, че предложените тук оферти не ви удовлетворяват, можете да се свържете с нашия офис и да потърсим подходяща оферта за вашите бизнес-планове или да обявите интереса си за покупка на работеща или неработеща автомивка.

Може и да наемете нашата компания за консултация, извършване на проучване или анализ на пазара, както и за изработване на цялостен бизнес проект за започването на собствен бизнес свързан с автомивка или окрупняването на съществуващ ваш бизнес чрез придобиване на съществуващи автомивки. Ние имаме наличие на богата база данни от оферти за продажба на автомивки, а също и добри контакти сред фирмите опериращи автомивки в България. Работим в сътрудничество с доказани професионалисти в счетоводните и финансовите услуги, юристи, маркетолози и рекламисти, специалисти по човешките ресурси и набора на персонал (в това число и мениджъри) и др.

BusinessForSale.BG може да ви осигури цялостни решения свързани с вашата нова автомивка. Моля свържете се с нас!

1 оферта за бизнес в категория "Автомивки"

Бизнес имот с атрактивна локация

Местоположение: в Силистра Цена: 600 000 лв.

Автокомплекс в гр. Силистра.


повече
289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.