Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Бензиностанции, Газстанции

В този уебсайт можете да разгледате всички наши оферти за продажба на бензиностанции, газстанции и други търговски крайпътни обекти на територията на България. Офертите ни се обновяват всекидневно, като при абонамент направен от вас вие ще получвате всички нови оферти свързани с предложения за продажба на бензиностанции и газстанции, както и други крайпътни комплекси. В случай, че предложените тук оферти не ви удовлетворяват, можете да се свържете с нашия офис и да потърсим подходяща оферта, която да удовлетвори вашите бизнес планове. Освен това ще можете да обявите интереса си за покупка на бензиностанция в нашия сайт.

Нашата компания може да бъде наета за консултация, извършване на проучвания или анализи на пазара, както и за изработване на цялостен бизнес проект свързан със стартирането на ваш собствен бизнес. Освен това сме в състояние да ви осигурим и експерти в тази област, които да ви помогнат със съвет или цялостна консултация относно успешната работа на вашия бизнес. От дълги години работим с установени професионалисти в счетоводните и финансови услуги, юристи, маркетолози и рекламисти, специалисти по човешките ресурси и набора на персонал (в това число и мениджърски) и др.

BusinessForSale.BG може да ви осигури цялостни решения свързани с вашата нова бензиностанция.

1 оферта за бизнес в категория "Бензиностанции, Газстанции"

Бензиностанция и газстанция Продаден

Бензиностанция и газстанция

Местоположение: близо до Стара Загора Цена: 75 000 €

Разработена бензиностанция. Бензиностанция със солидна сграда.


повече
289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.