Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Административни сгради

Тук можете да разгледате всички наши оферти за продажба на административни сгради, бизнес сгради, брокери на административни сгради и други търговски обекти и фирми свързани с продажбата на административни сгради в България. Офертите за продажба на административни сгради се обновяват всекидневно.

Ако желаете можете да се абонирате, за да получвате всички нови оферти свързани с оферти за продажба на административни и бизнес сгради.

В случай, че предложените тук оферти не ви удовлетворяват, можете да се свържете с нашия офис и да потърсим подходяща оферта за вашите бизнес планове или да обявите интереса си за покупка на административна сграда в нашия сайт.

Ние разполагаме с богата база данни от оферти за продажба на административни сгради. Освен това, можете да наемете нашата компания за консултация, извършване на проучване или анализ на пазара, както и за изработване на цялостен бизнес проект свързан със стартирането на ваш собствен бизнес свързан с покупка, отдаване под наем и разработване на административни сгради в България.
Можем да ви осигурим и експерти в тази област, които да ви помогнат със съвет или цялостна консултация относно успешната работа на вашия бизнес. Работим и с установени професионалисти в счетоводните и финансови услуги, юристи, маркетолози и рекламисти, специалисти по човешките ресурси и набора на персонал (в това число и мениджърски) и др.

BusinessForSale.BG може да ви осигури цялостни решения свързани с новата ви административна сграда.

2 оферти "Парцели за бизнес" в категория "Административни сгради"

Административно складова сграда в квартал Слатина

Местоположение: в София Цена: 4600000 ЕUR (без ДДС)

Нова пететажна сграда с офиси и складове близо до летището в София!.


повече

Индустриален имот в гр. Габрово

Местоположение: в Габрово Цена: 388 000 €

Масивна административно-производствена сграда.


повече
264 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 150 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.