Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Продайте строителен проект или парцел с архитектурен проект за жилищен или ваканционен комплекс, офис сграда, търговски обект, индустриален или друг вид бизнес комплекс


ОБЯВЕТЕ ВАШИЯ СТРОИТЕЛЕН ПРОЕКТ ЗА ПРОДАЖБА ИЛИ СЪДРУЖИЕ

Във връзка с текущите затруднения в отрасъла на строителното предприемачество, липсата на банково кредитиране, както и свежи покупки на ново строителство "на зелено", множество започнати проекти в България биват "замразявани". Само по себе си това "замразяване" води до редица негативни резултати за проекта като постепенно рушене под влияние на атмосферните условия, загуба на стойността и качеството на строежа с времето, загуби от лихви (ако има външно финансиране) и пропуснати ползи.
Независимо от достигнатата фаза на развитие на проекта, BusinessForSale.BG може да помогне на предприемачите да намерят най-доброто възможно решение за бъдещето, под формата на продажба на целия проект, заедно с парцела и другите активи или пък да намери подходящ съдружник/инвеститор, който да влезе в проекта и да осигури нужното финансиране.
Стартирането на строителен проект е изключително тежка задача за предприемачи без нужния капитал и опит, особено в днешното време. Спирането на проекта е само временно решение, което не би довело до намиране на изход в обозримо бъдеще поради оформилите се негативни тенденции на пазара и коренната промяна на настроението на играчите на този пазар вкл. купувачи, наематели, банки и инвеститори. С други думи ние призоваваме такива предприемачи да не чакат по-добри времена за реализация на техния спрян проект, защото най-вероятно те няма да дойдат в обозримото бъдеще. Напротив, ние препоръчваме започване на активни действия в посока намиране на работещо решение под формата на продажба и излизане от проекта, съдружие или уреждане на финансиране от банкова или небанкова институция при приемливи условия. Дори и не всички други възможности да са изчерпани, обявяването на определен строителен проект публично в каталога на BusinessForSale.bg или в непублична форма, би могло да донесе само позитиви на проекта и намиране на най-печелившото решение за неговия собственик.
Тук е мястото, където можете да се свържете с нас и да обявите Вашия строителен проект или парцел с архитектурен проект за продажба, намиране на съдружник или финансиране. По Ваш избор офертата ви може да бъде представена както в нашия публично достъпен он-лайн каталог, така и в каталога с поверителни оферти, достъпен непублично и само за сериозни купувачи/инвеститори. Освен в базата данни на BusinessForSale.BG, Вашата оферта ще бъде представена и в мрежите на BULGARIAN PROPERTIES и ЛУКС ИМОТИ (ако е проект за елитна сграда/комплекс), в България и в чужбина.
Моля да изпратите информация за контакт с Вас, както и подробности относно Вашия проект, фазата на развитие, която е достигнал и всички други важни подробности.
След получаването на Вашето запитване, консултант на BusinessForSale.BG ще се свърже с Вас за разговор и договаряне на всички детайли по офертата.
Моля, имайте предвид, че събираме първоначална регистрационна такса от 399 лв. без ДДС за първата година и по 99 лв. за следващите години, която покрива големия обем работа по оформянето на качествена оферта, която изисква естеството на строителните проекти. Вашата презентация ще бъде изготвена на български, английски и руски език. Ще бъде регистрирана в нашата база данни и ще бъде разпратена директно до списък от наши потенциални инвеситори/организации, които са заявили интерес към подобни оферти. Паралелно с това и в случай, че сте избрали публичната форма за търсене на купувач/партньор, ще стартира и рекламата на Вашата оферта в България и чужбина.
Преди да започнем работа по Вашата продажба, ще се радваме да отговорим на всички въпроси, които имате.
ГАРАНТИРАМЕ ПЪЛНА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ!

 
273 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 150 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.