Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Фармацевтика и здравеопазване

На този адрес са представени всички наши оферти за продажба на аптеки, фармацефтични центрове и други търговски обекти свързани с продажбата на медикаменти, лекарства, превързочни материали, и медицинска козметика в България. Офертите за продажба на аптеки се обновяват всекидневно.

Ако желаете можете да се абонирате, за да получвате всички нови оферти свързани с оферти за продажба на аптеки и други бизнеси във връзка с фармация и медицинска козметика.

В случай, че предложените тук оферти не ви удовлетворяват, можете да се свържете с нашия офис и да потърсим подходяща оферта за вашите бизнес-планове или да обявите интереса си за покупка на аптека в нашия сайт.

Освен това, можете да наемете нашата компания за консултация, извършване на проучване или анализ на пазара, както и за изработване на цялостен бизнес проект свързан със стартирането на ваш собствен бизнес свързан с продажбата на медикаменти и медицинска козметика в България.
Ние разполагаме с богата база данни от оферти за продажба на аптеки, както и с добри контакти сред фирмите занимаващи се с продажба на медикаменти. Можем да ви осигурим и експерти в тази област, които да ви помогнат със съвет или цялостна консултация относно успешната работа на вашия бизнес. Работим и с установени професионалисти в счетоводните и финансови услуги, юристи, маркетолози и рекламисти, специалисти по човешките ресурси и набора на персонал (в това число и мениджърски) и др.

BusinessForSale.BG може да ви осигури цялостни решения свързани с вашата нова аптека.

2 оферти "Продава бизнес" в категория "Фармацевтика и здравеопазване"

Цех за производство на хранителни добавки!

Местоположение: в Ботевград Цена: 180 000 €

гр. Ботевград, Промишлена зона ЮГ – „Чеканица”.


повече
Разработена аптека Продаден

Разработена аптека

Местоположение: в София Цена: 110 000 €

Голяма аптека с комуникативен адрес. Разположена върху площ от 60 кв.м в един от големите жилищни квартали на София, аптеката е специализирана в предоставането на отпусканите от здравната каса лекарствени средства, фармацевтични грижи и консултации.


повече
289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.