Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Консултантски услуги

BusinessForSale.BG предлагат оферти, за тези които искат да развиват дейност свързана с предлагане на консултантски услуги. На тази страница ще бъдат публикувани оферти свързани с консултации, анализи на пазара, проучвания, които ще бъдат обновявани постоянно.

Ако предложените от нас оферти не ви удовлетворяват, можете да се свържете с мениджърите в офиса ни и заедно да потърсим подходяща оферта за вашите бизнес планове, както и да обявите интереса си към дейност свързана с консултантски услуги на нашия сайт.


BusinessForSale.BG може да ви осигури цялостни решения свързани с вашата нова консултантска къща, както и да ви свърже с експерти в тази област, които да ви помогнат със съвет или цялостна консултация относно успешната работа на вашия бизнес. Ние работим и с установени професионалисти в счетоводните и финансови услуги, юристи, маркетолози и рекламисти, специалисти по човешките ресурси и набора на персонал.

2 оферти "Продава бизнес" в категория "Консултантски услуги"

Професионален Домоуправител

Местоположение: в София Цена: 80 000 euro

Управление и поддръжка на сгради и комплекси. Предлагаме на Вашето внимание активен и успешно разработен бизнес за продажба . Компанията е професионален "вход мениджър'' и е специализирана в Управление и Поддръжка на Етажни собствености.


повече
289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.