Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Автосервизи

Тук можете да разгледате всички наши оферти за продажба на автокъщи, автосалони, дилъри на автомобили и други търговски обекти и фирми свързани с продажбата на нови или употребявани автомобили, камиони, автобуси в България. Офертите за продажба на автокъщи се обновяват всекидневно.

Ако желаете можете да се абонирате за да получвате всички нови оферти свързани с оферти за продажба на бизнеси свързани с нови или употребявани коли, камиони, бусове или автобуси.

В случай, че предложените тук оферти не ви удовлетворяват, можете да се свържете с нашия офис и да потърсим подходяща оферта за вашите бизнес-планове или да обявите интереса си за покупка на автомобилен бизнес в нашия сайт.

Освен това, можете да наемете нашата компания за консултация, извършване на проучване или анализ на пазара, както и за изработване на цялостен бизнес проект свързан със стартирането на ваш собствени бизнес свързан с продажбата на автомобили или окрупняването на съществуващия ви бизнес под формата на придобиване на съществуващи автокъщи, автосалони или дилъри на коли в България. Ние разполагаме с богата база данни от оферти за продажба на автокъщи, автосалони и автомобилни дилъри, както и с добри контакти сред фирмите занимаващи се с продажба на автомобили. Можем да ви осигурим и експерти в тази област, които да ви помогнат със съвет или цялостна консултация относно успешната работа на вашия бизнес. Работим и с установени професионалисти в счетоводните и финансови услуги, юристи, маркетолози и рекламисти, специалисти по човешките ресурси и набора на персонал (в това число и мениджърски) и др.

BusinessForSale.BG може да ви осигури цялостни решения свързани с вашата нова автокъща, автосалон или дилършип на автомобили.

5 оферти "Продава бизнес" в категория "Автосервизи"

Бизнес имот с атрактивна локация

Местоположение: в Силистра Цена: 600 000 лв.

Автокомплекс в гр. Силистра.


повече

Автосервиз и автосалон, гр. Добрич

Местоположение: в Добрич Цена: По договаряне

Реновирана производствена база, сервиз и автосалон.


повече

Автосервиз в Сливен

Местоположение: в Сливен Цена: По договаряне

Автосервиз Динамо в Сливен.


повече

Автосервиз близо до центъра на Пловдив

Местоположение: в Пловдив Цена: 322 400 €

Бизнеси за продажба в Пловдив. Продажба на разработен бизнес, автосервиз в гр. Пловдив.


повече

Фирма със собственост на главен път

Местоположение: близо до Русе Цена: 274 000 €

Разработена фирма с множество дейности. Работеща, утвърдена фирма с разновидна собственост и разнопосочна дейност, на главен път Силистра-Русе.


повече
289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.