Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Автосервиз близо до центъра на Пловдив

Бизнеси за продажба в Пловдив

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: Пловдив
Категория бизнес: , автосервиз , продажба , бизнес , бизнес имот 
Цена: 322 400 €

Описание на бизнеса:

Тази оферта Ви представя автосервиз, разположен в централната градска част на втория по големина град в България – Пловдив. Градът е известен като културната столица на страната и един от най – бързо развиващите се градове днес благодарение на добрата си инфраструктура.

Имотът се състои от автосервиз с площ от 195 кв. м. и има лице на път 25 м. Автосервизът се продава заедно с парцела, върху който е построен и неговата площ е 195 кв.м.

Площта на помещението е разпределена между магазин и офис за авточасти, офис и каса, 5 работни места за ремонти, тоалетна с преддверие. Автосервизът е оборудван с 3 канала, 3 подемници за леки и товарни автомобили, преден стенд, баланс машина и машина за демонтаж на гуми. Имотът е снабден с монофазен и трифазен ток, телефон, СОТ, външно и вътрешно видеонаблюдение, 3 климатика.

Автосервизът има отлична локация, с бърз достъп до центъра и главните булеварди. Парцелът също така е подходящ за строителство на жилищна сграда и на магазин. Тази оферта Ви дава наистина добра възможност за инвестиция в България.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.