Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Чудесен чифлик в Родопите

Ферма с потенциал за животновъдство

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до Пловдив
Категория бизнес: , ферма , чифлик , животновъдство 
Цена: 157 000 €

Обща информация:

Чифликът, описан тук се намира в красивата Родопа Планина на 1200 м надморска височина, сред тишина, спокойствие и неповторими околности. Населеното място е малко, но предлага магазин, кафене, църква, здравна служба и редовен транспорт до близките градове и села в околността. Районът наоколо е подходящ за лов, риболов, планинарство и развитие на селски туризъм. Град Пловдив, който е втори по големина у нас и известен като наша културна столица отстои на 46 км разстояние.

Описание на бизнеса:

Имотът накратко се състои от две къщи за живеене, три обора и парцел земя, обхващащ площ 3000 кв. м. Едната от къщите е предназначена за животновъди. Тя се състои от хол, кухня, спалня и баня с тоалетна. Другата къща е за гости и включва хол, кухня, спалня, баня с тоалетна, механа и тераса, разкриваща неповторима гледка. Стените на къщата са изградени от тухла, подовите настилки са изпълнени от теракот, а прозорците в имота са с PVC дограма.

Имотът е в отлично състояние. Той е снабден с електричество, вода, сателитна телевизия. Като плюс може да се отбележи наличието на вътрешна баня и тоалетна. Пътят до чифлика е черен.

Трите обора имат капацитет за 300 телета или 1000 овце.



289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.