Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Елегантен хотел с ресторант, част от популярна ски зона

Хотел за продажба в Банско

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до
Категория бизнес: ,  
Цена: 365 000 €

Описание на бизнеса:

Разположен в началото на ски курорта Банско, се предлага за продажба прекрасния хотел „Михаела“. Построен през 2006 г., хотелът е изграден на четири етажа с 700 кв.м използваема площ и разполага с 18 стаи за гости.

На партерния етаж на хотела се намират рецепция с лоби бар и ресторант, който разполага с 30 места за гости. На втори, трети и четвърти етаж могат да бъдат намерени шест стаи за гости и четири тераси на етаж, всички се предлагат с мокети, измазани стени и ПВЦ дограма. В хотела има ток, вода, парно, канализация, както и стационарен телефон, телевизия и достъп до интернет. Съществуващите мебели в хотела, както е показано на снимките в дясно, са включени в цената на имота. В допълнение към това, хотелът разполага с гараж от 100 кв.м и градина от 400 кв.м. с барбекю.

Хотелът има югоизточно разположение и гледа на юг към Пирин планина. Местните хора са приятелски настроени и региона е много приятен, което прави хотела идеален за почивка и добра възможност за инвестиция. Районът е известен със своите отлични условия за ски и сноуборд, различни планински спортове, които могат да се практикуват през лятото, голф, спа процедури и исторически забележителности.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.