Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Фабрика за производство на обувки

Работещо оборудвано предприятие

Тип обява: Продава бизнес, Съдружие и партньорство, Парцели за бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: Гоце Делчев
Категория бизнес: , Работещо предприятие , обувна промишленост 
Цена: По договаряне!

Обща информация:

Фабриката се намира в производствената част на голямо населено място с пряк излаз към републикански път II – 19, на 18 километра от ГКПП Илинден – Ексохи.

Описание на бизнеса:

Състои се от урегулиран поземлен имот с площ от 19766 кв.м. , покрит с бетонова настилка, ведно с разположени върху него сгради с обща застроена площ от 4759 кв.м., представляващи административен блок, битови помещения, складови площи, производствени зали, КПП, както и собствен трафопост.
В имота има изградени всички видове комуникации, ВиК, трифазен ток, собствена газова инсталация с възможност за включване към централната газопреносна мрежа.
Фабриката е основно ремонтирана през 2008г., за което е издадено надлежно Разрешение за ползване от РДНСК. Сградите са в много добро състояние, функционали и без непосредствена необходимост от реновиране. Сградата е климатизирана и с изградена модерна апсирационна система. Освен това има малка стопанска постройка с метална конструкция и зелени площи. В допълнение разполага с товарен вход, TIR подход и паркинг.
Имотът е подходящ както за запазване и развитие на сегашното производство, така и за стартиране на ново такова. Към момента фабриката работи и изпълнява различни поръчки за своите клиенти.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.