Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Фирма за производство на пелети и обработка на дървесина

Работещо предприятие в Родопите, в района на община Чепеларе

Тип обява: Продава бизнес, Съдружие и партньорство
Местоположение: близо до Чепеларе
Категория бизнес: , пелети , производство , съдружие 
Цена: 350 000 EUR

Обща информация:

Основната дейност на фабриката е производство и продажба на висококачествени пелети от иглолистен дървен материал. Помощна дейност е биченето на дървен материал и продажбата му.

Описание на бизнеса:

Предприятието е работещо от 3 години, с капацитет до 1 тон/час пелети. Продуктът е с висока калоричност и качество. Капацитета на дърворезното производство е около 0,5 м3 готови изделия/час.

Оборудването на двете производства е ново и с доказана производствена функционалност.


Основната сграда представлява едноетажна масивна постройка с РЗП 750 кв.м – монолитно изпълнение и скатен покрив от метална конструкция покрита с профилна ламарина. В общия обем е обособено едно производствено помещение, в което е монтирана поточна линия за производство на пелети, три склада, стая за персонал, офис, бани и тоалетни за персонала и помещение за ел.табла. Всички са ремонтирани и в добро състояние. Има и допълнителни помещения с възможност за различни функции.

Втората сграда е с площ около 400 кв.м - едноетажна сграда с метална конструкция - тип ферма, с подова настилка от циментова замазка, стени с етернитови „сандвич панели”, покрив с профилна поцинкована ламарина. Сградата е в добро експлоатационно състояние. В нея е инсталиран лентов гатер и окрайчване с пендула за изработка на бичени материали.
На терена са налични още 2 малки помощни сгради.

Теренът е с неправилна форма, естествена денивелация и площ от 12 дка. Ограден е с телена ограда с два портала от двойни метални врати. Достъпът до парцела е по път с трайна асфалтова настилка, част от инфраструктурата на населеното място. В границите на терена около сградите е изпълнена бетонова настилка, както и вътрешно-заводски алеи, което позволява маневриране на транспортна и специализирана техника.

Има възможност за развитие на допълнителни производствени и други сгради върху парцела след получаване на съответните разрешителни.


289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.