Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Функционален имот непосредствено до Южен парк

Офис за продажба в София

Тип обява: Продава бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: София
Категория бизнес: , имтот , функционален , проважба , офис , магазин , фитнес , спа , Южен парк 
Цена: 750 000 €

Описание на бизнеса:

Голям функционален имот на три нива, който се намира в най-престижната и предпочитана, както за живеене, така и за инвестиции, част на квартал „Лозенец”- непосредствено до Южния парк. Сградата е с наистина впечатляваща локация- на първа линия парк/гора. Пусковият срок е Декември 2010 година. Комплексът е уникален не само заради живописния теран, на които е разположена, но и заради качествените строителни работи и луксозните общи части. Състои се от жилища, офиси, подземни и надземни гаражи.

Имотът е разположен на три нива- първи подземен, първи и втори етаж. Изложението е юг/запад, като се откриват невероятни панорамни гледки към парка и към града. Имотът се предлага на степен на завършеност „шпакловка и замазка”, като ще разполага с поставена луксозна дървена стъклопакетна дограма от трислойно слепен профил от иглолистна и тропическа дървесина с профили на немската фирма „Munchingel”. Имотът е с централно топлозахранване, окомплектовано с италиански алуминиеви радиатори.

Поради внушителните си параметри, функционалното разпределение и интересната архитектура, имотът може да бъде идеално пригоден както за офис и магазин, така и за фитнес и спа център, салон за красота, ресторант, център за обучение, както и много други. Състои се от три нива, свързани посредством красива вътрешна стълба:

Първо ниво (135.97 кв.м.)
• голямо помещение от типа „open space” със санитарен възел

Второ ниво (159 кв.м.)
• второ голямо общо помещение от типа „open space” със санитарен възел

Трето ниво (189.27 кв.м.)
• общо помещение
• три самостоятелни работни помещения
• два санитарни възела

Сградата е разположена на един от най-живописните терени в столицата- непосредствено до Южен парк, а същевременно на броени минути от самия център на София и всички негови офис, бизнес и административни сгради, магазини, заведения, както и един от най- посещаваните търговски центрове „City Center Sofia”. Районът носи спокойствие и приятни емоции сред много зеленина, като същевременно е лесно достъпен и ежедневно посещаван от множеството живеещи и работещи в „Лозенец”. Кварталът е един от най-предпочитаните за инвестиции, разполага с отлично развита инфраструктура и непрестанно подобряващи се комуникации.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.