Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Голям промишлен терен със сграден фонд на главен път, в границите на града

Промишлен терен свързващ Дунав Мост с централната част на града

Тип обява: Продава бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: Русе
Категория бизнес: , промишлен терен , парцел , сгради , инфраструктура , урбанизиран терен 
Цена: 4 000 000 €

Обща информация:

Промишленият терен има обща площ от 29 160 кв.м, от която застроената площ е в размер на 6741 кв.м, а общата разгъната застроена площ е съответно 13 584 кв.м. В имота има общо дванадесет сгради, като основните от тях са в отлично състояние. Въведени са в експлоатация през 1975 г., като при изграждането им са спазени на най-високите изисквания за земетръсна устойчивост, противопожарна безопастност и функционалност.

Имотът се радва на отлична транспортна достъпност, с кола и с градски транспорт, като отстои на 10 – 15 мин. с кола от центъра на града и на 5 – 10 мин. от границата с Румъния (на 65 км от столицата Букурещ). В същото време имота е на 5 мин. от автогарата и ЖП гарата и на половин час от летище Русе, което в момента е в процес на отдаване на концесия.

Описание на бизнеса:

Промишленият парцел е изцяло ограден и се предлага с напълно изградена инфраструктура, два портала - главен с изход на бул.”Липник” и спомагателен – към обслужваща задна улица с ширина 12 метра. Изградени са водопроводна и канализационна мрежа. Електрическото захранване се осъществява от собствен трафопост в района. Има изградени технологични отклонения на централните градски мрежи на „Топлофикация-Русе” АД и „Дунав газ” ЕАД. Подсигурено е електрозахранване от два независими кръга на енергоразпределителната мрежа на „E-ON”-Русе.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.