Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Хотелски Комплекс КЕДЪР - гр. Долна Баня

Отлична инвестиционна възможност

Тип обява: Продава бизнес, Търговски марки, Сгради за бизнес, Професионалисти за бизнес
Местоположение: Долна баня
Категория бизнес: , Хотел , туризъм , почивка , нощувки 
Цена: 950 000 euro

Обща информация:

Предлагаме на Вашето внимание изключително атрактивен бизнес за продажба . Бизнесът се състои в собствен хотелски комплекс в гр. Долна Баня.
За 13 годишното си съществуване , комплекс КЕДЪР е изградил име на предпочитано място за почивка , фирмени и частни събития.
Локацията му дава много добри предимства в избора на място за почивка . Долна Баня е световно известен лечебен курорт с невероятните минерални извори , само на 80 км от София и 13 км от Ски Курорта Боровец . Градът разполага и с частна самолетна писта , която се използва и от клиенти на хотелски комплекс КЕДЪР.

Описание на бизнеса:

Комплекс "Кедър" в град Долна Баня разполага с 9 самостоятелни къщи, с 35 уютни стаи и апартаменти. Допълнително се предлага на гостите семинарна зала, ресторант Кедър в стил "Прованс", реновиран от Шеф Манчев. Кедър WellFit център разполага с открит летен басейн, маса за тенис, детски кът, богато озеленена градина, охраняем паркинг, интернет.

Всички помещения в къщите за гости са обзаведени в ренесансов стил и са оборудвани с климатик, телевизор и общ салон с камина.

Къщи за гости “Кедър” разполагат с просторна градина и барбекю, в която гостите могат да релаксират и спортуват. Къщите са обособени като затворено вилно селище с денонощна охрана и ограничен достъп, само за гости на комплекса.

Обособеното вилно селище до София е много подходящо за провеждане на детски лагери, семинари, курсове, сватбени тържества и различни мероприятия.
Гостите на “Кедър” могат да спортуват на изцяло реновирания градски стадион в Долна Баня. Новото съоръжение разполага с игрища за футбол, волейбол, баскетбол, тенис корт, две трибуни с пластмасови седалки за зрители, писти за лека атлетика, 25-метров плувен басейн, детска площадка, паркинг, фитнес уреди на открито и редица други приспособления, необходими за подготовката на спортни кадри за различни дисциплини, както и за любителско спортуване. Достъпът до спортното съоръжение е безплатен.
Мястото е отлично за развитие на медицински туризъм , недалеч от комплекса се намира геотермален източник с температура на водата 62-65С.
Водата е препоръчителна за лечение и профилактика на опорно-двигателния апарат посттравматични състояния и др.

Състоянието на колплекса е безупречно , разполага с всички документи и лицензи за управление и експлотация!

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.