Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Компоненти за изграждане на структурни кабелни системи

Проектиране, изграждане, тестване и сертифициране на структурни кабелни системи

Тип обява: Продава бизнес, Парцели за бизнес
Местоположение: София
Категория бизнес: , Компоненти за изграждане на структурни кабелни системи , окабеляване , Активно мрежово оборудване 
Цена: 410 000 EUR

Обща информация:

Представяме на Вашето внимание , работещ и атрактивен бизнес за продажба с бърза и сигурна възвращаемост и голям потенциал за разрастване.
Бизнесът се развива в две направления:

1. Внос и продажба на едро и дребно на
- Пасивни компоненти за изграждане на структурни кабелни системи (кабели, кабелни канали, комуникационни шкафове и т.н.)
- Активно мрежово оборудване и
2. Проектиране, изграждане, тестване и сертифициране на структурни кабелни системи.

Описание на бизнеса:

Бизнесът се осъществява в офис и достатъчно голям и добре подреден склад (под наем), намиращи се на удобно и лесно достъпно място в близост до Софийски околовръстен път. Поддържат се и две интернет страници с частична функционалност на онлайн-магазин.

Собствени Активи:
Компанията разполага с компетентен, лоялен и опитен екип, екипа наброява 8 човека. Доброто реноме сред доставчици, клиенти и конкуренти, дължащо се на дългогодишното придържане към добри търговски практики и предлагане на качествени и стриктно отговарящи на стандартите в областта продукти и услуги. Дълга, богата и безупречна кредитна и лизингова история. Въведен в действие софтуер за следене и управление цялостната дейност на фирмата, с почти напълно автоматизирано счетоводство, даващ достъп в реално време до разнообразна информация за дейността. Данните за стокови наличности и цени са синхронизирани с единия интернет-магазин. Оптимизирани като количество и разнообразие стокови наличности. Достатъчни на брой за обслужване на дейността превозни средства.
Инструменти, тестери и всички необходими съоръжения за осъществяване на дейността по изграждане и сертифициране на структурни кабелни системи.
Персонални компютри, сървъри, рутери и компютърна периферия; комуникационно оборудване, офис оборудване и мебели.

- Парцел от 2200 кв.м., намиращ се на комуникативно и лесно достъпно място, в близост до Северна скоростна тангента на София. Готов проект за строителство на офис-сграда и 600 кв.м. складова площ.

Компанията е обезпечена с голяма складова наличност на стойност над 120 000 лева. С отворени кредитни линии към доставчици и с активни договори за изпълнение!

Годишен оборот през последните години - надхвърлящ 1 500 000 лева .
Фирмата е с чисто финансово досие , без задължения към държавни институции и други небанкови финансови предприятия!289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.