Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Магазин за хранителни стоки и бърза закуска

Магазин за продажба в Балчик

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: Балчик
Категория бизнес: , магазин , хранителни стоки , зоведение за бързо хранене , продажба , бизнес , помещение , Балчик , курорт 
Цена: 170 000 €

Обща информация:

Балчик е очарователен град разположен на брега на Черно Море. Историята му датира от Римски времена, а самия град съчетава модерен облик със запазен древен дух. Запленена от естествената красота на мястото, румънската кралица Мария избира да построи тук своята лятна резиденция с ботаническа градина, параклис и комплекс от вили за Римските аристократи. Така градът се превръща в един луксозен за онези времена курорт. Разположен е на 40 км северно и северо-източно Варна, 15 км от Албена и 20 км от Каварна. Близо до Балчик се намира новопостроеното голф игрище, което се простира на 1000 декара площ и е проектирано по дизайн на легендата Ян Ушнам с помощта на Европейски Голф Дизайн. Има редовна транспортна връзка от/до София, Добрич, Варна и Албена. Освен автобуси, алтернативен транспорт се явяват и многобройните таксита и частни микробуси, лодки и воден транспорт до останалите черноморски курорти.

Описание на бизнеса:

Магазинът е разположен близо до Ботаническата градина и се състои от една търговска зала, две складови помещения и санитарен възел с обща площ от 141.40 кв.м. Към имота има също и 76.24 кв.м тераса, част от която е покрита и превърната в заведение за бързо хранене (12.89 кв.м), а останала част е открита (63.35 кв.м).В допълнение към имота принадлежат и 278 идеални части земя.

Не изпускайте тази възможност за инвестиция и станете собственик на опериращ бизнес, който предлага много възможности за допълнително развитие!



















289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.