Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Магазини за продажба в комплекс Белведере

Магазин за продажба в Банско

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до
Категория бизнес: ,  
Цена: 235 000 €

Описание на бизнеса:

BULGARIAN PROPERTIES има удоволствието да ви представи тази уникална оферта, а именно партерен хранителен магазин, магазин за сувенири и игрална зала. Намират се в компкекс Белведере Холидей Клуб, който е комплекс от затворен тип, състоящ се от 337 функционални апартаменти и допълнен от превъзходни удобства и съоръжения за отдих и развлечение. Намира се в новата модерна зона на Банско, само на около 400 м от кабинковия лифт и в непосредствена близост до новия шопинг мол "Mall of Bansko".

Имотите са разположени на партерно ниво до основната рецепция на комплекса, откъдето ежедневно преминават всички туристи и собственици в комплекса. Магазините са подходящи за развитие на широк диапазон от дейности. Предлагат се напълно завършени и оборудвани, готови за работа. Хранителния магазин е с обща площ от 113.92 кв.м. и се състои от просторна търговска част, офис със склад и собствен санитарен възел. Игралната зала е с обща площ от 107.29 кв.м. Магазина за сувенири е 49.39 кв.м.

Тези напълно самостоятелени магазини са разположени в съседство с главната рецепция и лоби бара на комплекса. Всъщност това е най-доброто място в комплекса, за което е характерен непрестанен денонощен трафик на туристи и собтвеници. Препоръчваме да разгледате сериозно възможността за покупка на тези прекрасени магазини.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.