Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Машиностроително предприятие гр.Стара Загора

Оборудвано машиностроително предприятие с административна сграда

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: Стара Загора
Категория бизнес: , машиностроително , предприятие , продажба 
Цена: 1 200 000 euro

Обща информация:

Оборудвано машиностроително предприятие за продажба

Описание на бизнеса:

Фирмата разполага с производствен цех, цех за механична обработка, склад материали и административна сграда. Оборудвана е с много металообработващи машини – универсални стругове и фрези, борверг, каруселен струг, координатна фреза и др.
През годините от създаването на фирмата до днес екип от конструктори и технолози създава множество технически разработки на машини и технологични линии и комплектни инсталации.

Днес във фирмата се произвеждат както отделни машини: микронизатори, дезинтегратори за сухи материали и за течна среда, колоидни мелници, смесители, помпи за гъсти течности и др., така и комплектни инсталации за хомогенизиране на козметични емулсии, паста за зъби, боя за коса, шампоани; модули за хомогенизиране на хранителни продукти; технологични линии и модули за смилане на сухи насипни материали; нестандартно оборудване за хранително-вкусовата и козметичната промишленост и др. Много от изработените изделия са единични образци и са изработени на базата на конкретно задание от клиенти. Гъвкавата система на производство и способността за решаване на нестандартни технически проблеми, усъвършенстването и модернизирането на съществуващите машини и съоръжения и разработването на нови техни разновидности, адаптирани към конкретно ново производство са основните предимства на фирмата.
През годините “Дезинтегратор” АД се утвърждава като водеща фирма в производството на хомогенизатори, вакуум реактори и съоръжения за фино смилане на органични и неорганични материали. Участието на големи международни изложения като Международен панаир – Пловдив, Интершарм – Москва и Киев спомагат за повишаване на популярността на производството и разширяване на пазарите в страната и чужбина. За утвърждаване на доброто име на фирмата допринасят високото качество на произвежданите машини и поддържаните добри бизнесотношения с клиентите. Голяма част от клиентите на “Дезинтегратор” АД периодично заявяват новото си оборудване във фирмата ни, което е още едно потвърждение за надеждността и качеството на произвежданите изделия.

Тъй като в “Дезинтегратор” АД се произвежда много широка гама изделия е трудно накратко да се опише развитието на пазара за всяко от тях. Засега в страната няма конкурентна фирма, която да произвежда цялата номенклатура на“Дезинтегратор”.
Дружество работи в отрасъл, който търпи динамични промени, но в същото време крие и голям потенциал за развитие. Поради факта, че “Дезинтегратор” е първото машиностроително предприятие в страната, произвеждащо машини за хомогенизиране и фино смилане на различни органични и неорганични материали и оцеляло през трудните години на прехода, дългосрочните цели на дружеството са лидерство по отношение на качеството на предлаганите машини, покриване на още по-голям дял от вътрешния пазар и популяризиране на продукцията на фирмата на чуждестранните пазари.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.