Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Масивна производствена сграда (мандра) с голям парцел и оборудване

Фабрика и индустрия за продажба близо до Пловдив

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до
Категория бизнес: ,  
Цена: 380 000 €

Описание на бизнеса:

Представяме за продажба действащо млекопреработвателно предприятие (мандра), построено на собствен урегулиран парцел с площ 2159 кв.м. през 2006 г. Теренът е ограден с висока плътна тухлена ограда с два големи портала за автомобили. В терена има двуетажна жилищна сграда.

Производствената сграда е масивна двуетажна с обща застроена площ 450 кв.м. Предприятието отговаря на всички европейски стандарти. На първия етаж са разположени два броя (за мъже и жени) преходни съблекални с бани, два броя тоалетни, стая за почивка на персонала, лаборатория, приемно помещение, работно помещение, склад, миячно помещение и три броя хладилни камери. На втория етаж е разположен офис и голямо помещение, подходящо за производствена дейност. Съществуващото оборудване се използва за производство на кисело-млечни продукти (кисело мляко, айрян, цедено кисело мляко и др), топено сирене, кашкавал и деликатесни продукти. Офисът е свързан чрез специализиран софтуер за наблюдения, запис и контрол на температурите режими.

Имотът е електроснабден с трифазен ток, свързан с ВиК и има пречиствателна станция и мазниноуловител. Съществува източник за собствено водозахранване. Притежава охранителна система, свързана към СОТ.

Предприятието може да бъде преструктурирано и за друго производство на храни.


Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.