Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

За повече информация

тел.: 00359 894 781148, 00359 894 781155 - Пенка Нанковска или mapa_co@abv.bg изпратете запитване

Реф. номер: 0424

Мебелна фабрика

Работеща фабрика за мебели близо до Троян

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: Априлци
Категория бизнес: , мебелна фабрика , мебели , дървесина , производство , обзавеждане 
Цена: 720 000 €

Обща информация:

Фирмата е основана през 1995 г. и оттогава успешно работи в областта на производството и търговията с мебели от масив (орех, дъб, ясен, бук, череша, чам и др.). Фирмата разполага със собствена производствена база в гр. Априлци и фирмен магазин в София. Фабриката е действаща за производство на мебели и изделия от дърво. Актувана с Акт 16.

За контакт: 00359 894 781148, 00359 894 781155 - Пенка Нанковска или mapa_co@abv.bg

Описание на бизнеса:

Изработваме мебели за износ за корпоративни клиенти от Франция, Англия, Ирландия, Словения и Гърция, като същевременно захранваме магазинна мрежа от уникални луксозни мебели на българския пазар.

Една от отличителните характеристики на фирмата е разнообразната гама от уникални видове състаряване които предлагаме, с технология, разработвана години наред. Успешно комбинираме и масив с различни видове плоскости. Нашата производствена база е ориентирана в изготвяне и продажба на кухненско обзавеждане, спални, хотелско обзавеждане, мебели за дома и офиса. Също така работим за бизнес клиенти в областта на обзавеждане на барове, рецепции, ресторанти, летни градини. През последната година произвеждаме и различни мебели за градината, като градински секции, къщички за птици и други. Производството съответства на Европейски стандарти и екологични норми. За високото качество на предлаганата продукция спомага и влагания обков на лидерите в тази област.

Притежаваме развита инфраструктура със складова база и пълна производствена линия от гатерен цех за преработка на обла във фасонирана дървесина и сушилня за дървен материал до прецизни пробивни, разкрояващи, шлайф машини и лакови камери. Качеството на продукцията ни е гарантирано от висококвалифицирания персонал, който се грижи за продукцията на всяка стъпка от производството. В момента работим с обновена машинна база, което дава възможност да се произвеждат повече мебели с изключително качество, а също така да се увеличи броят на клиентите.

Офертната цена включва и магазин в гр. София, кв. Лозенец. Магазинът е 50 м2, с лице към Бул. Черни Връх. В момента работи с поръчки от фабриката.


289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.