Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Напълно оборудвана фабрика със стратегическа локация в Пловдив

Фабрика и индустрия за продажба в Пловдив

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: Пловдив
Категория бизнес: ,  
Цена: 670 000 €

Обща информация:

Предлагаме за продажба изцяло оборудвана шивашка фабрика (РЗП 1770 кв.м.) и дворно място от 1420 кв.м. със стратегическа локация в Югоизточна индустриална зона – кв. Тракия на гр. Пловдив, в близост до Околовръстен път. Намира се на 4 км от летище Пловдив, на 10 км от магистрала Тракия и на 130 км от гр. София. Пловдив е известен с добрите си традиции в шивашката индустрия, развита инфраструктура и квалифициран персонал.

Описание на бизнеса:

Сградата е масивна железобетонна конструкция на два етажа, построена през 1986 г. Закупена е през 2000 г. и след основно преустройство - сменена дограма, направа на топлоизолация, изграждане на климатизация, вентилация, локална отоплителна инсталация, осветителна и електрически инсталации, товарни платформи между етажите, е сертифицирана като шивашка фабрика. През 2004 г. се изгражда нов двуетажен корпус, включващ модерно и технологично оборудвана столова и кухня, офиси за ръководството и нов просторен производствен цех.

Фирмата е специализирана в производството на памучни трикотажни изделия, с капацитет за 150 - 170 работници на една смяна. Храненето в столовата се извършва на три смени (54 човека на смяна). Кухнята е сертифицирана и с всички документи за дейността. Столова - 53 кв.м., кухненския блок - 36 кв.м., склад - 6 кв.м., битови помещения – 2 кв.м., умивалня с тоалетни – 6 кв.м., офис – 12 кв.м.

Имотът е включен към всички комуникации: централно водоснабдяване, електрозахранване, СОТ, интернет и телевизия, канализация. Има изградена система за видеонаблюдение, локално и дистанционно по интернет. Отоплението се осъществява по два начина – с котел на дизел (котелно с нафтово стопанство за 4000 литра – 1 бр. – 16 кв.м.) или с климатичната инсталация. Охлаждането е с индустриални климатични – сплит системи.

Имотът включва:
Офиси – 5 бр. – 91 кв.м.;
Кроячен цех – 127 кв.м.;
Производствени цехове - 2 бр. х 173 кв.м., 1 х 198 кв.м.;
Складове – 3 бр. – 212 кв.м.;
Съблекални – 4 бр. – 30 кв.м.;
Тоалетни -12 бр.;
Стая за жената -1 бр.;
Техническа работилница – 1 бр.;
Товарни платформи – 2 бр.;
Комплектовка – 60 кв.м.

Крайната цена на имота - с оборудването и бизнеса, е без ДДС. Цена без оборудване - 620 000 EUR /без ДДС/.

278 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 150 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.