Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Не пропускайте шанса за развитие на бизнес в Стара Загора

Бизнеси за продажба в Стара Загора

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: Стара Загора
Категория бизнес: , имот , помещение , разработване на собствен бизнес , Стара Загора 
Цена: 57 000 €

Описание на бизнеса:

Представяме на Вашето внимание изключително атрактивна оферта за развитие на бизнес в шестият по големина град в България – Стара Загора. Градът се характеризира не само с благоприятно географско положение,но и с ниско ниво на безработица и нарастващи чуждестранни инвестиции. Стара Загора е един от най- добре развитите градове в икономическо отношение. В близост до него преминава автомагистрала Тракия, свързваща столицата с Черно море, а само на час разстояние може да се достигне и границата с Турция и Гърция.

Имотът, който Ви представяме представлява подземно помещение с площ 206 кв. м. То се намира на един от главните булеварди в централната част на града. Мястото тук е много оживено и комуникативно с хиляди минувачи на ден. В площта на имота се включват още три тоалетни и склад. Освен това са налице и два отделни входа. В момента помещението на шпакловка и замазка, а тоалетните са завършени с теракот и фаянс. Имотът е подходящ за различни типове заведение.

Районът наоколо е много добре развит и предлага всякакви удобства – магазини, ресторанти, банки, хотели, паркове и др. Така че тази оферта Ви дава изключителна възможност за развитие на бизнес на много оживено място в града.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.