Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Нова сграда на пешеходно разстояние от метро

Офис за продажба в София

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до
Категория бизнес: ,  
Цена: 1 145 000 €

Описание на бизнеса:

Нова напълно завършена офис сграда в ж.к. Младост. Районът е един от най-модерните и бързо развиващите се в столицата, с добре развита транспортна мрежа. На пешеходно разстояние от сградата е метростанция Акад. Ал.Теодоров - Балан.

Сградата е построена на парцел 800 кв.м (Удостоверение за ползване от 2015 г.). Разполага с РЗП от 1 145 кв.м. Разпределение:
• На партера е разположен магазин със складово помещение и мазе (320 кв.м.)
• Първи етаж - офиси
• Втори етаж - офиси

Към сградата има 7 паркоместа и помещение от 10 кв.м., което може да се ползва с различно предназначение.

Достъпът в сградата е контролиран, има и асансьор.

Сградата се намира в непосредствена близост до булевард Александър Малинов, който осигурява достъп до няколко важни пътни артерии в града, до международното летище. Транспортното обслужване се осъществява от автобуси 111, 305, 4, 413, 76. На пешеходно разстояние от сградата е метростанция Акад. Ал.Теодоров - Балан. Намира се 15 минути от центъра на столицата и 10 мин от Cinema Arena.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.