Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Окрупнен лозов масив!

Масив в традиционно лозарски район, общ. Първомай

Тип обява: Продава бизнес, Съдружие и партньорство, Парцели за бизнес
Местоположение: близо до Пловдив
Категория бизнес: , лозов , масив , окрупнен 
Цена: 390 000 BGN

Обща информация:

Предлагаме на Вашето внимание следния собствен бизнес за продажба, за съдружие и/или партньорство:
Лозов масив с реално засадени 83 декара, от който 65 декара са с нотариален акт и са собственост на дружеството ни. За останалите 18 декара всяка година се сключват договори на аренда. Работи се интензивно по темата за събирането на всичките надледници, с цел закупуването и на останалите засяти с лозе декари.

Описание на бизнеса:

Лозовият масив се намира в землището на село Искра, общ. Първомай, Пловдивска област. В традиционно лозарски район, в подножието на т.нар. „родопска яка“ на Централни Родопи. Към лозето има изградена напоителна система, която се захранва от язовир Брягово, който е буквално на 50м. от масива и граничи с него. В горния си край лозовия масив граничи с асфалтов път, изключително удобен за товарене и транспортиране на готовата продукция.
В южна посока /към планина Родопи/ има огромна възможност за увеличаване на масива – над 500 декара обработваема земя.

Лозето е засято с десертни сортове грозде, както следват:
- Сорт ВЕЛИКА /раннозреещо, червено/, с площ от 43-44 дка. в 4-та година и в плодоотдаване. С настоящ обем от 2-2.5 т./ дка., а след 5-та година – над 3.5- 4 т./дка.
- Сорт ВИКТОРИЯ /раннозреещо, кихлибарено жълто-зелено/, с площ от 24-25 дка. в 3-та година и в плодоотдаване. С настоящ обем от 1.5-2 т./дка.,а след 5-та година – над 3 т./дка.
- Сорт ТРОЯ /раннозреещо, тъмно червено/ в 3-та година и в плодоотдавание. С настоящ обем от 1.5-1.8 т./дка , а след 5-та година от 2.5- 3 т./дка.

Има възможност за равнопоставено партньорство. Фирмата е с безупречна 5-годишна история в ДФЗ. Общата обработваема площ е 138 дка.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.