Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Отлична възможност за инвестиция

Хотел за продажба в Банско

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до
Категория бизнес: ,  
Цена: 1 230 000 €

Описание на бизнеса:

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС предлага за продажба хотел разположен в един от най-популярния български ски курорт Банско.

Хотелът е с разгъната застроена площ от 1761 кв.м. и разполага със общо 26 стилно обзаведени апартаменти разпределени между: 17 двойни, 6 мезонета и 3 големи апартамента. Мезонетите са на два етажа, като всеки един има хол и спалня, баня и тоалетна. Всеки апартамент разполага с камина и сауна. Всички стаи са оборудвани със самостоятелна баня, кабелна телевизия, телефон, мини бар и интернет.

Отоплението на хотела е централно на нафта, като има разработени проекти за газифициране на целия хотел. Построен е на парцел от 1000 кв.м.

Хотелът разполага с рецепция, лоби бар, механа, ски гардероб, сауна, както и 4 офисни помещения, които биха могли да се превърнат в двойни стаи. Механата разполага с 70 места и е много подходяща за семейни и фирмени тържества. Също така има собствено перално помещение оборудвано с перални машини и каландери.

В цената на хотела е включен микробус за извозване на туристите от хотела до лифта и обратно.

Сгушен в подножието на Пирин планина, град Банско е предпочитана туристическа дестинация за български и чуждестранни туристи през цялата година. Еднакво атрактивен през четирите сезона на годината, градът предлага разнообразни условия за почивка и развлечение. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Районът около Банско предлага добри условия за конна езда, рафтинг, лов и риболов и колоездене.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.