Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Пансион за настаняване на стари хора

Обект с бизнес план за експлоатация

Тип обява: Продава бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: Плевен
Категория бизнес: , пансион , стари хора 
Цена: 725 000 €

Обща информация:

Пансион за настаняване на стари хора е разположен в тих и спокоен квартал на гр. Плевен, в непосредствена близост до голям търговски център. Голямото предимство на предложението е свързано с това, че в самия град и региона липсват други работещи домове за настаняване на стари хора. Най-близко разположените работещи такива отстоят на 60 км и капацитетите им за настаняване са заети.

Описание на бизнеса:

Бизнес моделът е особено актуален в последно време поради повишеното търсене и почти липсващи адекватни съвременни оферти с добри условия за преживяване на достойни спокойни старини.

Пансионът е с РЗП от 2100 кв.м. Към момента е изграден на 90% от завършване, остава също така обзавеждане по предназначение. Предвиден е за настаняване на 64 домуващи в сравнително луксозни условия /в двустайни и тристайни апартаменти/. Разполага с лоби, лекарски кабинети и като отделни обекти в сградата - кафене и магазин /с универсално предназначение/, както и подземен паркинг със сервизни помещения.

Проектът на сградата е конкретно за „Пансион за настаняване”, заедно с подробно разработен бизнес план за експлоатацията му.

Цената е в размер на 725 000 Евро за закупуване на целия Пансион и земята на която е построен

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.