Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Почивна база

Белмекен

Тип обява: Продава бизнес, Строителни проекти, Парцели за бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: близо до Сестримо
Категория бизнес: , хотел , база , Белмекен 
Цена: 295 000 EUR

Обща информация:

Предлагаме на Вашето внимание инвестиционен имот, състоящ се от парцел, с площ от 4 000 м2 и 3 етажна масивна сграда с РЗП от 2 000 м2

Описание на бизнеса:

Имота е разположен в курорт Чаира, който е обявен за Планински климатичен курорт от местно значение с Решение на МС № 153 от 24.02.2012.
Курорт Чаира се намира на 12 км. североизточно от високопланинския възстановителен център Белмекен и на 15 км. южно от с. Сестримо. Надморската му височина е 1 200 м.
Конструкцията на сградата е стоманобетонна, с тухлени преградни стени и отлят бетонен покрив, покрит с керемиди. Обособени са 60 бр. стаи, всяка със собствен санитарен възел.
Сградата е стопанисвана, но в последните години не е използвана. Наложителна е подмяна на дограма, санитария, ВиК и Ел. инсталации.
Инфраструктурно, имота е много добре ситуиран, т.к. близостта на сгради на НЕК и ПАВЕЦ Чаира, предопределят целогодишно поддържане на пътната структура.
Прекрасните климат и природа, безопасната околна среда, чистия въздух и надморската височина, благоприятстват провеждането на високопланинско лечение.
Близостта на имота да София - 110 км.; Пазарджик - 40 км.; Пловдив - 80 км., предполага изграждането на 30 еднофамилни апартамента за лична ползване през уикендите.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.