Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Помещение за ресторант в Лозенец

Ресторант в престижен район

Тип обява: Продава бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: София
Категория бизнес: , ресторант , заведение за хранене , бар , софия 
Цена: 265 000 €

Обща информация:

Ресторантът се простира върху площ от 184 кв.м. и е част от новострояща се сграда, която следва да бъде завършена през август 2009 година.

Описание на бизнеса:

Предлагаме ви възможността да инвестирате в един сигурен бизнес имот – заведение в най-престижната част на квартал Лозенец.

Районът е популярен и предпочитан поради множеството нови бизнес и жилищни сгради и хотели. Из тихите зелени улици около булевард „Джеймс Баучер” преобладава застрояването с модерни сгради от различен тип. Техните обитатели са заможни хора или компании с утвърден бизнес. Достъпът от централната част на града е лесен и бърз благодарение на връзката с булевард „Черни връх”. В близост има удобни спирки на градски транспорт.

Един луксозен ресторант в района би могъл да разчита на сериозна посещаемост поради нуждата от подобни заведения. В самата сграда има два етажа с офиси и магазини, художествена галерия, както и седем жилищни етажа. В близост кварталът не разполага с подобен тип заведения. Самата сграда е атрактивна със своя специфичен дизайн и декоративни елементи, които впечатляват. След завършването си през август 2009 г. ще бъде една от популярните сгради в квартала. Общите части ще бъдат покрити с висококачествен гранитогрес, а на партерното ниво ще има рецепция и охрана. Сигурността ще бъде решена чрез 24-часово видеонаблюдение.

Заведението се намира на сутерена в сградата, в съседство до модерен спа център. Предвидено е помещение за кухня, бар и пространство за поставяне на маси и сепарета. Санитарните възли са два на брой – мъжки и дамски. Имотът разполага с вентилация и централно отопление. В цената са включени довършителни работи от най-високо качество. Настилките са от гранитогрес, стените – покрити с латекс, таваните са окачени. В санитарните възли ще бъдат поставени италиански теракота и фаянс и санитария. Заведението разполага със складово помещение от 19 кв.м., с лесен достъп от входа за коли.

Възползвайте се от предоставената възможност да инвестирате в един уникален имот с престижна локация.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.