Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Популярно заведение в ски курорт

Разработено, оборудвано заведение в Банско!

Тип обява: Продава бизнес, Бизнес под наем, Съдружие и партньорство, Сгради за бизнес
Местоположение: Банско
Категория бизнес: , заведение , наем , Банско 
Цена: По договаряне

Обща информация:

„The Crown“ е пъб – ресторант, разположен в непосредствена близост до долната станция на кабинковия лифт в най-известния ски курорт в България - Банско. Местоположението е централно и удобно за любителите на зимни спортове, както и за всички гости на градчето.

Описание на бизнеса:

Пъб-ресторантът работи успешно от 2008г. „The Crown“ е наложена и разпознаваема марка и се е утвърдило като едно от любимите заведения за гостите на Банско. Препоръчва се от всички големи туроператори и е едно от четирите заведения в курорта, в което се правят баркролове на новодошли туристически групи. „The Crown“ печели сърцата на своите гости с вкусната си храна, разнообразни напитки и атрактивни развлечения.
Общата застроена площ е 450 кв.м. Разполага с 120 места на закрито, а атмосферата е топла и уютна. Има и добре озеленена тераса от 70 кв.м с 30 места. Има възможност за изграждане на градина и барбекю с допълнителни 100 места върху собствен терен. Помещението е проектирано за ресторант и отговаря на всички законови изисквания.
Интериорът е направен с вкус и се приближава максимално до този, типичен за английски пъб. Заведението е напълно обзаведено и е с най-съвременно оборудване.
Заведението (както отоплението, така и кухнята) е централно газифицирано с природен газ. Също така е шумо и топло изолирано.
При необходимост или интерес има допълнителна възможност за отдаване/продаване на собствени апартаменти над ресторанта.
Всичко, което се предлага е напълно самостоятелно и независимо и не е обвързано с никакви допълнителни такси и други подобни.
Офертата е отдаване под наем, дългосрочно стратегическо партньорство с инвеститор или мениджмънт. За тази опция със сериозните кандидати ще бъдат направени срещи, както и помолени да предоставят информация за себе си, техния бизнес и опит, с цел да се убедим в тяхната професионална готовност и умения да управляват този бизнес.
Друга опция е за продажба на бизнес, като оборудването и самото помещение са включени в цената.

288 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.